I ti možeš pisati na MojSkuter.com portalu !! Pogledaj više tu : UPUTE
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
uzimo sam za ovaj skuter karike,39mm je promjer,i odem u autokrešo i kažu da imaju te dimenzije(105kn)dođu men karike,jedna paše a druga pun k**ra* deblja od ove prve,nema teorije da sjedne u ležište klipa odem to vratit i pitam jer imaju 2iste karike,kažu da nema(eto jebeni RMS)sad me zanimaju ove naraku karike sam našo na scooter centru pod longjia al me čudi kak tako puno karika se dobie i kaka je ova izrezbarena http://www.scooter-center.com/scoweb/pages/productdetail.grid?product=289753578233536&target=productdetail&category1=A%3AA_LONGJIA%3AA_LONGJIA_LT50QTE&category2=CAT%3ACAT_ZYLINDER%3ACAT_ZYLINDER_KOLBENRING
Longjie su večinom dvotaktne ako se ne varam... onda to nisu te karike
trebaju ti karike za lunu ili minarelli ili tomos sve pasejuPStomos karike su 18kn komad
.. bez kocnica u provaliju ide do 120... ako ne zafali provalije...eto.. sve serijsko.. i mjereno po cajngeru... osim za provaliju.. to je od oka.. cajnger nisam nasao
pa naruci tu preko webshopa karike pa ti stignu na kucna vratanemogu vjerovati da nemas tomos servis nigdje u blizini
...a ko kaže da je Tomos 39 mm.... ...za Tomos imaš klipove od 38 do 42.5 mm klipove...samo mislim da debljina karika neće odgovarat....
uzimo sam za ovaj skuter karike,39mm je promjer,