uffff... evo razultata
da odmah razjasnimo, prošao sam
ovako je to bilo...
znači noć prije toga nisam mogo zaspati ali nikako, koliko god se trudio ne ide... i tako navio si sat u 6:30 a usto se u 6 jer vidim da od spavanja nema ništa...
naravno odmah malo sve to ponovim i tako i ok-e, sve super... spremim se, ovo - ono i u 7:15 krenem za vinkovce... i negdje oko 7:35 sam u vinkovcima... na parkingu od bose još jednom ponovim sve i uđem u školu... nazovem profesora i kaže on da stiže za 10 min... OK... ja još malo to pogledam da se prisjetim i ajd...
dolazi profesor, ulazimo u zbornicu i ono malo popričali i sat je već na negdje oko 8:03min... znači kasnim već 3 minute...
ulazim u razred, upišem sat u imenik, izostanke itd i lagano počinjem...
za početak se predstavim i to sve i onda ih pitam par jednostavnih pitanja vezanih za današnju lekciju, ono pitanja tipa što je to električni otpor, kakva je to izmjenična struja i tak... i ajd, sad ću preći na lekciju, pogledam na ploču i nema krede... i sad dok je ovaj dečko otišao po kredu tu prošle već 3min i sada kasnim negdje oko 5min... i trebam nekako ubrzati...
i onda krenem... i mogu reći da nije svejedno, uhvatila me neka hmmm čudna trema, nije da sam se plašio nečega, već jednostavno neki čudan osjećaj
i pođem lagano sa otporom u krugu izmjenične struje itd... i sad, bilo je nekih greškica, zabuna i sl. i nekako sam uspio privesti sat kraju... i eto, kad sam završio sa predavanjem, rekao sam im da se nadam da su sve shvatili itd i da mi je ovo bilo prvo takvo izlaganje i et... bitno da sam prošao...
profesor je isto rekao da nije loše, da je trema bila vidljiva, ali da je ok... da sam više manje rekao sve što je trebalo i eto... ugl, prošo sam
i nakon toga, se odmah čuo sa berom za neko piće, otišli malo, popili pivo s limunom da se osvježimo, malo se raspričali i ajd kući