update:
neki dan smo se bili zaputili na jezero,ali koje sam ja srece,desio se prolom oblaka,kisa nezapamcena,stali smo na pumpu i vratili se nazad,presao sam nekih 80 km,potrosnja nekih 4l na toj kilometrazi,malo vise mozda,vozili smo se autoputem,zaista je zanimljivo kada prodjemo pored ljudi u autu na 110-120,nije im jasno kako ovi mali skuteri razvijaju tu brzinu,isli smo ja,doctor speed i jos jedan nas drug,vozilice su bile Runner 50,Runner 150(hexagon maska) i Runner SP180,probao sam svoj skuter naspram tog SPejca,pobjegne mi u ubrzanju mnogo,na 100 mu pocnem prilaziti do 120 ali onda mi pobjegne,meni je krajnja negdje oko 130 po satu,dok je njemu oko 140,mozda malo vise,sto se voznje tice,po krivinama mi malo proklizava skuter,doduse celava je guma(michelin pilot sport) ali ovih dana ce bit mc29,za kraj jedna slika sa autoputa,ali onog dijela koji je zatvoren,policiji s druge strane nije bilo jasno kako smo upali
u planu su mi i dalje vilice sp,multivar i karb 25
zanima me koje da gadjam rolne u taj multivar,vidio sam da se dobiju 14 grama,ali ja planiram oko 13,5 zato sto je ovome duza getriba,zaista mi trebaju vasi savjeti i nadam se da ce se neko ukljuciti u ovu temu osim mene
STAY CUNED
slika
<script src='
http://img338.imageshack.us/shareable/?i=04072012214.jpg&p=tl' type='text/javascript'></script><noscript>
</noscript>