I ti možeš pisati na MojSkuter.com portalu !! Pogledaj više tu : UPUTE
0 Članova i 3 Gostiju pregledava ovu temu.
Imam i ja jednog malog crnog u garaži ,služi mi do trgovine i na posao. Isto kit 72 bio u kombinaciji sa kratkom getribom , nabavio dužu i preporodio se ! Sa kratkom je po satu jedva hvatao 65km/h sada hvata 75-78 vjerojatno sa nekim manjim i lakšim bi išao još malo. Baš planiram ovih dana vidjeti sa GPS koliko je to prave.
ja ti imam isti takav plavi koji tebi stoji ko ukras al sve serijala bez blokada jedino ima diznu i gljivu i po satu 73 po GPS-u 65 bez kita,mogo si slozit onog plavog bolje
dal bi prodao plavoga ili samo plastike?? moj ih vise nema
kak saznat jer duza ili kraca getriba?
tak da vidiš dal skuter ide prek 50 ili nejde staviš ga na nogare i gas do kraja.. ak se kotač sporo okreče a motor vrti do blokade onda je spora..i to kolko sam skužio samo Sanliji imaju... baotiani silverstoni i spidiji imaju dugačke...
Lega,sanlí i silverstone je isto,bar tako pise...silverstone sigurno ima dugu
Ja imam Sanli silvestrone iz peveca(gore na slici) i imo je kratko,zato sam i mjenjosto se tice radova na crnom to je to,ni s duzom getribom nije iso kak bi trebo pa smo stavili novi fergazer,al prije tog smo se mucili sa steljanjem i svim, i skuter se preporodio tek sad se primječuje da ima kit od 72cc u startu sam malo brži od zvonkeca ali kasnije je on....
:PPPPPPPPPPPPPPPPPPPP JBS... složio sam ti skuter bolje nego sebi.. još si stavi bregastu ovu kakvu i ja imam i mogo bi čak i pratit moju devetku.. ako ne i bit brži..ja sam si sj#bo start sa onim centralnim žutim federom... ali sad zato od 40 na dalje vuče ko LUD
Supper odradeno..jos da ti je malo na izgledu odnosno stylingu poradit i odlicno