NEMOJTE SE SPLASIT VELKOG POSTA!!!
e ovak imam vise problema i pitanja, i nadam se da cete mi uspjet na sve odgovorit.
dakle:
skut je aprillia sr50 www 2001 godina 13000 km. prije 700 km promijenjen cilindar i karike(nove). sve drugo na njemu serijsko i ne mijenjano osim sta su blokade naravno skinute jos na 500 km. servisiran prije 2500- 3000 km.
e sad problemi su sljedeci.
na malo duzoj i zescoj voznji skut prvo pocne gubit gas ko da stuca i to iznad 70 kmh, a kasnije pocnu na usponima i brzinama iznad 60 frcat iskre iz auspuha. jel bi to bio problem auspuha koji je gore i koji je serijalno smece ili...
drugi problem. motor mi neme apsolutno nikakvo ubrzanje. kad se vozim sam jedva krecem, a s suvozacem da ni ne pricam.
takoder kad na primjer odvozim relaciju od 1-2 km po ravnici na nekih 75 kmh i nek slucajno stanem motor nece krenut moram se s nogama odgurnut. jos jedan velki problem mi je i to sto zivim u vise-manje mjestu gdje ima dosta uspona, al motor nemoze postic brzinu vecu od 25-30 kmh na uzbrdici. prije je iso uz brijeg s dvojicom 60-65 kmh bez problema.
kaj bi tu mogo bit problem???
dajte mi svoja misljenja kaj bi mogli bit problemi i kaj bi vi sve mjenjali i radili na mom mjestu.
ne ocekujem od motora nist posebno jedino da ide kojih 75-80 kmh i da je poprav startan.
znaci nikakvi kitovi spuzve i takve stvari.
ajd pomagajte kolegi skuterasu!!!
hvala!!!