Sve za skuter!! MS Trgovina - Akcija

Autor Tema: Biciklisti pomoć- giant bicikli?  (Posjeta: 12668 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline Nyzvo

• Tržnica : (+3)
  • forumski skuteraš
  • Spol: Muški
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Zagreb
  • Moj Skuter: Pia Sym LC
  • Moja Kaciga: N85
Odg: Biciklisti pomoć- giant bicikli?
« Odgovori #20 : 08 Ožujak, 2012, 12:28:02 »
prevario bi se sto se tice v-brake-a!!! :toothy9: zato sto v-brake kocnice mogu itekako dobro kocit ali se samo treba odrzavat obruc i pakne i naravno pakne trebaju biti neke normalne a ne poluplasticne!!trail vozaci svi imaju v-brake!  :toothy12:  

da imaju v-brake, al hidraulicni (Magura)

bilo kakva kocnica moze blokirat kotac, ak se obruc namaze s katranom  :toothy12: dobis i trubu usput

Offline Grale

• moderator
  • Tržnica : (+59)
  • maxi forumaš
  • ja sam Brale
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Kc
  • Moj Skuter: Didrek
  • Moja Kaciga: Suomy Trek
  • MojSpuh: Zx
« Odgovori #21 : 08 Ožujak, 2012, 12:47:36 »
ma nije istina,kupis dobre pakne,novu sajlu i buzir da ljepo klizi i mozes radit sta oces!!  :toothy9:
nisam neki profić niti se razmem preveć,al velim samo da za 2 hiljade kuna bicikel ima sve...i disk kočnice koje su sigurno bolje od običnih,a sad da kupim novi bicikl i idem kupovat nove paknet,sajle vo no,ne pada mi napamet :icon_biggrin:
Sestra je sestra, al' Yasuni je Yasuni!  :headbang:

Offline Matija97

• Tržnica : (+11)
  • maxi forumaš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Zagreb
  • Moj Skuter: Malaguti f12
  • Moja Kaciga: stae to?
  • MojSetup: lejovinci zeiks,malossi vutrivar i sedamnaest i po
  • MojSpuh: pa reko sam!
« Odgovori #22 : 08 Ožujak, 2012, 13:46:22 »
da imaju v-brake, al hidraulicni (Magura)

bilo kakva kocnica moze blokirat kotac, ak se obruc namaze s katranom  :toothy12: dobis i trubu usput

istina,vidio sam i ove bmx vozace da mazu s colom :) to kad idu u park na jarun,onda pospiju kolu po mini rampu da se ne sklize pa usput namazu i obruc!haha  :headbang:

Offline animatrix

• Tržnica : (+1)
  • maxi forumaš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Vukovar
  • Moj Skuter: Luna Vision II
  • Moja Kaciga: Vemar TAI2K
  • MojSetup: DR Evo 70cc AC
  • MojSpuh: TT
« Odgovori #23 : 08 Ožujak, 2012, 17:08:24 »
Disk je u startu skuplji od vbrakea, tako da za 2000kn koliko dodje bajs sumnjam da mozes dobiti kvalitetan disk i ostatak bajsa.
Built Not Bought // Preradjujem cilindre

Offline Brnelic

• Tržnica : (+1)
  • forumski skuteraš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
« Odgovori #24 : 08 Ožujak, 2012, 18:51:05 »
Rock meni nije nikako za skakanje i takve stvari, on je loše napravljen, bar znam za one starije modele.
Ja imam malo boljeg od njega, Gianta Bouldera kupio sam ga za 1800 na sniženju, inače je bio 2000kn.
Nije se imalo para za bolje.
Vozim se i po cesti i po šumi, skakao puno puta s njim, nakon dužeg vremena se malo mjenjač iskrivi..
Kočnice mu nisu nešto, dosta se troše pakne, pa trebaju nove..ako se dosta voziš.
Ručke su one gumene koje se nakon par godina izgule.. ovisi koliko se voziš, pa više nema izbočina.
Mjenjač mi se nesviđa, Shimano Tourney, bolje bi bilo da je neki Deore XT ili neki bolji.
Kad dobijem gušt idem se malo vozikat nekih 20-tak km, ali ima i uzbrdica puno  ;D , i za duže vožnje je sic udoban.
Kupio sam si bio rukavice jer kad se oznojim mi se ona guma oguli sa ručke i zaljepe komadići po rukama  ;D
i ugodnija je vožnja, manje trese itd.., nosač boce, bocu, torbicu za ispod sica i uricu.

Preporučio bi ti bolji bicikl, sa boljim mjenjačem..

npr. Terrago

ili Yukon

ili Bouldera ali onog skupljeg

a da ne govorimo o ovakvima:

i da, ja imam ovog: