išo danas da produžim regu od skutera (oprema u potpisu) kupljenog 2011, godine, dugi vlasnik (1. ga prodo nakon 3 mjeseca)
sav samouvjeren riješim osiguranje i idem odmah riješit regu kad ono teta kaže idete sad kod našeg službenika na tehnički. Počinje prepirka da je skuter iz 2011. i da nemora na tehnički a ona meni onako ladno okrene ekran i kaže "Da, skuter je od 2011. u prometu ali je proizveden 2008. i zbog toga što je stariji od 2 godine mora ne tehnički bez obzira što je on pušten u promet 2011.", ja se preznojio 2 puta jer nemam nikakvu blokadu na skuteru a nije mi bilo baš svejedno da me izbace iz prometa zbog skinutih blokada
sjeda stari čiko na njega i krene mi pričat kako on već preko 40 godina vozi motore i skutere i pita me jel imam ikakvu blokadu jer je skonto po auspuhu da je skut "prerađen", ja onako blijedo kažem da ne.... kad vidi čuda izađe mi u susret i nafiluje ga do 50 +/- koji km/h i prođem taj dio.
da nebi sve išlo glatko kao što je krenilo preguramo skuter do homologacijskog odjela i on me odmah upita gdje je svjetlo za registraciju (Derbi GP1 Open), odgovorim mu da je tako kupljen i koliko sam upoznat nije ni imao to svjetlo, ode on u njihovu buksu i gleda neki katalog izađe van sa njime i pokazuje mi da ima, ja se opet počeo znojit i skontam da je na slici Racing verzija i kažem ja to ali ne priznaje jer je jedina razlika u lancu i remenu.
nakon što sam se par puta preznojio dolazi sa naljepnicom, stavlja ju na skuter i kaže: " Ovaj put si prošao, ali idući put ima da imaš i blokade i svjetlo za tablicu"
e sad nakon što je to sve prošlo, mene zanima dal je još tko imao ovakav slučaj sa tim svjetlom za tablicu ili sam ja jedini koji je na mandine guzove prošao tehnički?
p.s. koliko košta to svjetlo i ako ima neko da prodaje nek mi se javi na PM da se dogovorimo