Evo ovako ekipa pomagajte ko zna..... znam da ima dosta tema o tome ali nisam se našao ni u jednoj!!
Ovako radi se o TGB-u R125X jet fighter 4T, motor ima 2200km, i trokira. Bilo je ovako, dodem do njega i normalno ga upalim hladnog i ostavim malo da se sagrije, kad sam se vratio za kojih 5 min obrtaljka je skakala između 2 i 3t okretaja sama od sebe, kad sam mu dao gasa okretaji su pali na 1500, i imao sam osjecaj kao da se gasi....krenuo sam do benzinske sve je bilo u redu tamo ga natankam i krenem se maknuti da vidim tlak u gumama ne gasim motor samo ga dižem na nogare i odjednom nešto kao da krcne i motor počne trokirati i gasiti se dam mu gasa normalno radi krenem prema doma i počne horor, taman krenem preticati auto i motor izgubi snagu i nece povuci, nastavljam tako dalje i to isto se desilo još 2-3 puta i nakon toga dolazim na uzbrdicu jako malu i na kraju nje motor isto tako zatrokira i ugasi se...nakon par paljenja opet krecem uz puno muka i dolazim doma, cistim karb, sve u redu......karb nije, što bi moglo biti?? Svijecica???