Ovak, imam par brzinskih da me ne mulja ovaj u trgovini sa bojom i lakovima. Stric bu mi pofarbal ja trebam kupiti boju i pripremit plastike.
Ono kaj znam je da crne trbam malo proć sa finim brusnim papirom i odmastit ih, kupit primer za te plastike i one su barajt.
Ono kaj ne znam je sljedeće:
-jel MORAM skidat svu boju sa predhodno obojanih crnih plastika, jer sam na proljeće neke plastike bojal u žuto i to se drži ko blesavo, pa jel se može samo prek toga bacit filer i pobrusit ili treba ipak skidat boju do kosti i ponovno sa primerom pa filer pa boja
-i kaj se radi sa tvornički obojanim plastikama, imam malo puknuće, kao mala fuga i par ogrebotina, to mogu riješit sa kitom(imam kit sa utvrđivačem). No ne znam kolko trebam brusit, jel samo malo pobrusim da se matira ili kaj?
-za crne plastike kupujem običnu boju, ali sad kaj i kako se radi metalic, ja bi ove tvornički ofarbane obojal u metalic boju, kaj trebam pazit kad kupujem metalic i koje komponente mi trebaju.
Jebiga, ima par Vas koji znate s tim i već ste farbali u metalic, ja neam pojma a ne bi htel zajebat sad nekaj kad imam čovjeka koji mi bude to pošteno odradil.