Sve za skuter!! MS Trgovina - Akcija

Autor Tema: Od 2016. u EU....  (Posjeta: 8252 )

0 Članova i 2 Gostiju pregledava ovu temu.

Offline Grale

• moderator
  • Tržnica : (+59)
  • maxi forumaš
  • Spol: Muški
  • ja sam Brale
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Kc
  • Moj Skuter: Didrek
  • Moja Kaciga: Suomy Trek
  • MojSpuh: Zx
Odg: Od 2016. u EU....
« Odgovori #60 : 08 Siječanj, 2012, 03:23:32 »
potpis na ovo gore... :icon_thumright:
veći će nam bit izgledi dobit posao na 4,5 milijuna km2 nego na 90-tak tisuća...a o jeftinoj radnoj snagi iz bugarske i rumunjske u hrvatskoj...pa nisu tolko jeftiniji od nas..tak da nam nebi trebali bit neka konkurencija... :)
ja samo znam,da smo ušli u EU prije,da bi ja već odkad dobio posao vani,nego sam moral na crno radit za neku siću(njihovu siću,našu dobru plaću)...pa ću zato glasat ZA jer svako o svojoj stražnjici(da nebudem prost) brine i o njoj odlučuje...zato ko hoće nek glasa ZA,ko neće nek glasa protiv...ali mi se ipak čini da će presudit glasovi za ulazak,jer većina koji su protiv neće ni izać na referendum,nego će samo pametovat po birtijama o politici,europskoj uniji,cijenama,propisima itd.  :)
Sestra je sestra, al' Yasuni je Yasuni!  :headbang:

Offline smart bbb

• Tržnica : (+2)
  • forumski skuteraš
  • big bore burnout
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: sesvete
  • Moj Skuter: aprilia sr 150
  • Moja Kaciga: nolan n62
  • MojSetup: polini speed control
  • MojSpuh: BB serijala
« Odgovori #61 : 08 Siječanj, 2012, 11:17:02 »
rumunji su se naselili po cjeloj austriji i kradu u p.m.,i dalje če sve biti skupo jer je PDV veči nego u njemačkoj ,kupnja auta u njemačkoj se nebu isplatila jer bu izmislili svakakva davanja

Offline Grale

• moderator
  • Tržnica : (+59)
  • maxi forumaš
  • ja sam Brale
  • Mjesto: Kc
  • Moj Skuter: Didrek
  • Moja Kaciga: Suomy Trek
  • MojSpuh: Zx
« Odgovori #62 : 08 Siječanj, 2012, 14:34:01 »
Ili ja ne kuzim tebe, ili ti ne kuzis taj "letak"  ;D
nisam opće videl ovaj post...očito me ne kužiš... ;D
po tom letku ću ja glasat ZA,jer nisam našel povoljnog vulkanizera kod nas,već ću kupovat gume u slo...dobro to je malo zajebancije...svoj stav sam iznio u prošlom postu... :toothy10:
Sestra je sestra, al' Yasuni je Yasuni!  :headbang:

Offline Miki-speedy

• Tržnica : (+16)
  • maxi forumaš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Moj Skuter: Nexus 250
« Odgovori #63 : 08 Siječanj, 2012, 14:44:55 »
Je, ABS je dosta skuplji dodatak motoru, ali sjeti se da onda možeš i u zavoju prikočiti bez straha da ćeš se zaljepiti.
Nije to za baciti, nemali je broj testova koji ga je dokazao kao jednu od najboljih i najbitnijih stvari na cesti po pitanju
sigurnosti. Nisam za represivne mjere, ali da kupujem novi motor, da pljujem 80.000 kn, pljunuo bi još 5-6-7.000 za ABS.
Ali opet, to sam ja.

A ovo za EU..
Kada skužite šoping auta i motora izvana, kada si složite komp po njegovoj realnoj cijeni (4-5.000 umjesto 8-9.000kn)
sa istim performansama, kada nebudete jebavani od strane Zlovenaca po pola sata na granici (do koje ste zadnjih 2 kilometara
putovali 2-3 sata zbog j. feragosta (ili kakogod da se već piše sveTalijanski godišnji) i ostale takve p1zdarije, onda ćemo vidjeti..
Ako već nemate utjecaja na to, barem pokušajte gledati pozitivno  :icon_tongue:
U suprotnom, uvijek se možete drogirati  :toothy3:
Pitaj slovence kako im je,sve ce ti bit jasno :icon_thumright:

Offline Jump33r

• maxi forumaš
  • Brale
« Odgovori #64 : 08 Siječanj, 2012, 15:13:01 »
A slusajte ovo, kad sve skupa zbrojis i oduzmes, pa na zajednicki, pa bacis pod korjen,.. onda sve to stavis na kartu dobijes:
Jedan prosjecan momak ide vani i na sebi ima 1500 kn robe ( gace, majica, patike, jaketica,..itd ),
U depu ima minimalno 200 kn za pocastit koju curicu (naravno maloljetnu) + sta u sebi ima 500kn raznoraznih uzbuđenja !
I sta se onda mi bunimo da lose zivimo?.. Nek smo zivi i zdravi jos godina 100, nek je pjesme i vina, i nek nas cuva Bog !

Pohlepa je glupost i prokleta neman, odsices joj glavu izraste ih sedan !   ;)
cinilo se prikladnim!

Offline Hljebaroš34

• Tržnica : (0)
  • forumski skejter
  • **
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Moj Skuter: Piaggio zip Fast Rider
  • Moja Kaciga: Arai
« Odgovori #65 : 08 Siječanj, 2012, 16:46:01 »
A slusajte ovo, kad sve skupa zbrojis i oduzmes, pa na zajednicki, pa bacis pod korjen,.. onda sve to stavis na kartu dobijes:
Jedan prosjecan momak ide vani i na sebi ima 1500 kn robe ( gace, majica, patike, jaketica,..itd ),
U depu ima minimalno 200 kn za pocastit koju curicu (naravno maloljetnu) + sta u sebi ima 500kn raznoraznih uzbuđenja !
I sta se onda mi bunimo da lose zivimo?.. Nek smo zivi i zdravi jos godina 100, nek je pjesme i vina, i nek nas cuva Bog !

cinilo se prikladnim!
U potpunosti se slažem  kako meni doma kažu i lijenom i dlaka smeta

Offline marracc

• Tržnica : (+3)
  • forumski skuteraš
  • Mjesto: Zagreb
  • Moj Skuter: Malaguti F12
  • Moja Kaciga: Scorpion EXO
  • MojSetup: TP remen i vario, Malossi FLY
  • MojSpuh: Gianelli NRX
« Odgovori #66 : 15 Siječanj, 2012, 14:24:55 »
Evo što kaže čovijek koji radi u parlamentu EU, molim lijepo sve koji se spremaju izać na referendum da pogledaju filimiće koje nam naša vlada neželi prikazivat! Jako važne stvari se govore i jako pametne!

Offline marracc

• Tržnica : (+3)
  • forumski skuteraš
  • Mjesto: Zagreb
  • Moj Skuter: Malaguti F12
  • Moja Kaciga: Scorpion EXO
  • MojSetup: TP remen i vario, Malossi FLY
  • MojSpuh: Gianelli NRX
« Odgovori #67 : 15 Siječanj, 2012, 14:56:45 »
Komentar gospodina Nigela Faragea:
" MISLIM DA JE ZA POLITIČKU KLASU EU NAJBOLJI IZUM IKADA! TO JE ZAGARANTIRANO DOŽIVOTNO ZAPOSLENJE, ZAGARANTIRANA NAJBOLJA MIROVINA BILO GDJE NA SVIJETU!" plaće u Bruxellesu oko 45000 E? onom kome nije jasno zašto se RH gura u EU je slijep (ili političar)!!!!!

Offline duje87

• Tržnica : (+18)
  • maxi forumaš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Split
« Odgovori #68 : 15 Siječanj, 2012, 15:48:37 »
Je, ABS je dosta skuplji dodatak motoru, ali sjeti se da onda možeš i u zavoju prikočiti bez straha da ćeš se zaljepiti.
Nije to za baciti, nemali je broj testova koji ga je dokazao kao jednu od najboljih i najbitnijih stvari na cesti po pitanju
sigurnosti. Nisam za represivne mjere, ali da kupujem novi motor, da pljujem 80.000 kn, pljunuo bi još 5-6-7.000 za ABS.
Ali opet, to sam ja.

A ovo za EU..
Kada skužite šoping auta i motora izvana, kada si složite komp po njegovoj realnoj cijeni (4-5.000 umjesto 8-9.000kn)
sa istim performansama, kada nebudete jebavani od strane Zlovenaca po pola sata na granici (do koje ste zadnjih 2 kilometara
putovali 2-3 sata zbog j. feragosta (ili kakogod da se već piše sveTalijanski godišnji) i ostale takve p1zdarije, onda ćemo vidjeti..

Ako već nemate utjecaja na to, barem pokušajte gledati pozitivno  :icon_tongue:
U suprotnom, uvijek se možete drogirati  :toothy3:

prijatelju,vrata koja su otvorena s jedne strane su otvorena i s druge,sve sta ima svoju pozitivnu stranu,donosi nekoliko negativniih..

Offline 3alfa3

• moderator mini
  • maxi forumaš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: ZG
« Odgovori #69 : 15 Siječanj, 2012, 19:54:17 »
Jebala vas politika.... Ova tema je cisto tehnicke naravi  ;D

Offline duje87

• Tržnica : (+18)
  • maxi forumaš
« Odgovori #70 : 15 Siječanj, 2012, 20:44:08 »
Jebala vas politika.... Ova tema je cisto tehnicke naravi  ;D

ovo je ja mislin prvi dio koji nema veze s politikon..za politiku me zaboli k**ra*, dosli livi,dosli desni,dode vise manje na isto, za 4 godine nes glasat za njih, u najgoren slucaju ces izac i prosvjedovat na ulicu,trpit ih max 4 godine i adio,a odi kad se udje nema vise povratka.. karta je jednosmjerna..

i to referendum sad kad se to sve rusi ko kula od karata,zar se nemoze pricekat jos par godina da se vidi sta ce bit s ton unijon i oce li ovi na vlasti vise napravit od prethodnih.. lipo je danas dodig reka u nediljon u dva.. nemos ti napravit totalnu uredenu drzavu u 20 godina.. neke su drzave stoljecima stvarale sta sad imaju,a mi smo prije 20 godina bili skoro pa na 0.. a opet ulaskon u uniju nan nece niko rijesit nase probleme ako ih sami ne rijesimo,sta mozemo i bez unije..

i zato smatran da ovo nema veze s politikon,nego jednon velikon greskon u ovo vrime,ako nas zele,prihvatit ce nas i za 5-10 godina,a ako se udje i kad se vidi greska,nes bome vise izac..

Offline smart bbb

• forumski skuteraš
  • big bore burnout
  • Mjesto: sesvete
  • Moj Skuter: aprilia sr 150
  • Moja Kaciga: nolan n62
  • MojSetup: polini speed control
  • MojSpuh: BB serijala
« Odgovori #71 : 15 Siječanj, 2012, 22:12:42 »
ovo je ja mislin prvi dio koji nema veze s politikon..za politiku me zaboli k**ra*, dosli livi,dosli desni,dode vise manje na isto, za 4 godine nes glasat za njih, u najgoren slucaju ces izac i prosvjedovat na ulicu,trpit ih max 4 godine i adio,a odi kad se udje nema vise povratka.. karta je jednosmjerna..

i to referendum sad kad se to sve rusi ko kula od karata,zar se nemoze pricekat jos par godina da se vidi sta ce bit s ton unijon i oce li ovi na vlasti vise napravit od prethodnih.. lipo je danas dodig reka u nediljon u dva.. nemos ti napravit totalnu uredenu drzavu u 20 godina.. neke su drzave stoljecima stvarale sta sad imaju,a mi smo prije 20 godina bili skoro pa na 0.. a opet ulaskon u uniju nan nece niko rijesit nase probleme ako ih sami ne rijesimo,sta mozemo i bez unije..

i zato smatran da ovo nema veze s politikon,nego jednon velikon greskon u ovo vrime,ako nas zele,prihvatit ce nas i za 5-10 godina,a ako se udje i kad se vidi greska,nes bome vise izac..
u potpunosti se slažem s tobom.

Offline DvdAerox

• maxi forumaš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: nigđe
  • Moj Skuter: nista
  • MojSpuh: nema vise
« Odgovori #72 : 15 Siječanj, 2012, 22:16:52 »
Doci ce i kinezi kod nas, do sad im birokracija nije odgovarala ali kada cemo u eu biti onda cemo pozutit, toboze ne od hepatitisa :D
Mozda bi bili i prije dosli da izgledaju kao prosjecni balkanac, pa se tako mimetizirali sa svim ostalim sta su na crno kod nas i hrane sivu ekonomiju :D

Mozda dodje i neki koji ce prodavati motore jeftinjaka sa ABS-om, obavezno :D

Offline Faba

• maxi forumaš
« Odgovori #73 : 13 Veljača, 2012, 08:57:49 »

cinilo se prikladnim!
Blago tebi ako je tako  :icon_thumright:
Ja u zadnje 4 godine nisam dozivio da je ITKO od moje ekipe(makar smo svi maloljetni) uzeo van vise od nekih 300 kn,osim za rodendan. Tolko o tome.

Offline pOha

• forumski biciklist
  • Moj Skuter: u djelovima
  • MojSetup: serijala
  • MojSpuh: ispilan
« Odgovori #74 : 13 Veljača, 2012, 13:43:46 »
Dobia san mailom pa samo copy/paste ovdje:

A vidi što Bloger Krule misli:

Evo realnog razmišlja. Što će meni biti bolje ili gore ako mi uđemo ili ne uđemo u EU.

Ako uđemo u EU.
- ja ću moći ići van Rvacke bez da me jebu na granici a nikad me do sad nisu jebali nego sam ka i svaki normalan čojk, sjedio u autu i reka onom na carini da odo malo u Sloveniju i da ču se brzo vratiti...te redovito na povratku samo mahno rukom i reka da nemam ništa za prijaviti. Sve skupa sam gubio 4 minute za cijelokupni proces ulaska i izlaska. Dakle dobivam 4 minute dragocijenog života. j**** vas i 4 minute. Kod zubara ćekam po sat vremena.

- kad sletim na aerodrom onda ću moći ići na vrata na kojima piše "EU GRAĐANI" te pokazivat prst srednjak svima koji nisu EU GRAĐANI. A neš ti privilegije u pi*+u maternu. Još gore jer će se na tim ulazima svi gruvati dok će Bosanac i Srbin na drugom ulazu proći za minutu ja ću sa 28 rumunja i 43 bugara komunicirati mahajući rukama jer stoka ne zna engleski ka pokojna jadranka.

- u Hrvatsku će ući strani kapital pa će gospodarstvo da živne. Koje gospodarstvo pička vam materina kad ste u 20 godina od Slavonije napravili ledinu. Što će Švabo da nas uči kako se ore i sije? Treba znači ući u EU da nas drugi nauči kako se radi? Onda nas treba pobit jer nismo ni za k**ra*.

- djeca će nam moći studirati po stranim sveučilištima. Aj pošalji malu il malog na studij u Minhen...pa te mali zove "Ćaća treba mi eura za 1. semestar!"..."Kolko sine?"..."Pa jedno 8 754 eura."...."Sine?"..."Reci tata?"..."j#bo ti ja mater!". Bit će ka i prije, ko ima para ići će...ko nema ide u Zagreb...Rijeku...Split...Osijek...Zadar...

- otvoreno je tržište za hrvatske proizvode diljem Europe. A koje naše proizvode jadna nam majka? Koje? A i ono malo što imamo već se odavno prodaje u EU...vegeta...Kraš...podravka...dakle to već postoji, ne može 2 put da postoji ako već jednom postoji. To je ka da bi ja reka da će mi ulaskom u EU narasti još jedan k**ra*. Neće jer imam već jedan.

Sve u svemu...ja tu ne vidim ničeg što me zanima a što mi je do sad uskraćeno
Došao unuk-narkoman kod babe i pita:
 - Baba, jesi li vidjela one moje tabletice sa stola?
Na to kaže baba:
 - Ma kakve tabletice, jesi ti vidio one zmajeve u kuhinji?!?