ja sam od njega cuo da se upravo na tome financijski osvjestio i krenuo u projekt kockica na temelju tog uspjeha
Ok, valjda on zna, ali mi je to svejedno dosta tesko prihvatit..tim vise jer sam se nasluso kolko je para ubijeno u tu kockicu, raznih motora, baterija i ostalih pi*darija koje koštaju ko svetog petra kajgana pošto ništa od toga nije u serijskoj proizvodnji, a na kraju krajeva ta hala u kojoj rade,ti ljudi kojima daje plaću, kooperante koji ne rade za badava a njih je navodno puno jer rimac nema strojeve za proizvest tak nesto poput felgi, karoserije, ovjesa, tih karbonskih dijelova, ..., tak da mislim da je patent odigro sitnu ulogu u toj cijeloj prici...neznam.
Makar mislim da je mozda pametnije krenuo od onog (sad) žalosnog Dokinga i XD-a jer ipak mislim da ce ovo, ako ikad zaživi jer nije još ni blizu toga, lakše nać kupce nego taj XD. Samo kaj auto od 700 kila eura mora nes ponudit za tu lovu, a pitanje je kaj taj Rimac moze posebno ponudit za te novce, četri obična elektro motora, par displaya i pun kufer ledica!?, neznam, jer ovo kaj se do sad moglo vidit nebi trebalo koštat 100 iljada eura, a ne 700. Te njegove price ima ovo ima ono, ide 300 i izdrži 600 km, dela malu djecu po kućama i kaj ja znam kaj su samo na papiru, a svaki supersportski auto, da bi to bio, ide na pistu, testiranja, pi*darije, kolko je s onim veyronom bilo komplikacija to nisu istine(npr. michelin je MORAO posebne gume radit samo za taj auto), a ovaj to sve ima samo na papiru i to misli prodavat, ajde boga ti...
Dobro je marac reko kaj bi bio uspjeh, ovo je sve tak li-la, ljepo izgleda, ljepo je te specifikacije pročitat al mislim da je to sve od te priče...