A čuj, govorit o trajanju mašine na tomosu je relativan pojam! Znam ljude koji i danas voze bez da su radili specijale, a znam također brdo ljudi koji su ih bacili na otpad poslje kaj su preslagivali 5x mašinu!
Najviše ovisi u kakve ruke dođe Tomos, tak će i trajat! S tim da je veliki plus kod Tomosa da je djelova bilo ko pljeve, doduše sad ne znam jer ga nemam više ali prije 5 godina dok sam išel u srednju bilo je djelova za Tomosa od A-Ž i to kod mene u Zagorju, a kamoli ne u Zagrebu i sl. gradovima!
A Ivan veli dobro, da se je nekad točilo malo bolje ulje od dvotaktola puno bi duže trajali motori tipa BT i 15tica...dok za apn i automatike je isti k kaj ljevaš unutra, ti gutaju sve! Jer u globalu Tomos nije imal loše mašine, za izgled i konstrukciju rame bi se dalo pričat ali mašine nisu bile loše...
Išel je BT ko blesav, to je i bila najbrža 50tka ja mislim...a i bila je zamišljena ko RACING. Hhahaa trebal se je zvati "TOMOS BT-R"
P.S- kaj ste opet počeli uvlačit serijske Aeroxe u temu koji nemaju nikakve veze sa filmičem i sl.
Uvjek se dođe na isto... svi vs aerox i aerox vs svi