Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
staviš fino MHR replicu,ipak je provjerena na stotine puta i nitko se još nije žalio na nju, ima fino 2karike ne moraš je vrtiti previše, poštelaš je da se vrti oko 10500rpm i onda ne moraš ni radilicu mijenjati...i to je to
Pa kako si to uopće uspio uštelati sa koliko vidim polini sportom tj koliko si ga dugo vozio dok ti nije zacviko ...pa roost-u je peak power od 12500-13500rpm.... onda kit sa jednom karikom i bok...a to su već ozbiljnija štelanja ........a ja bi i u tom slučaju išo na MHR i naravno onda zaboravi serijsku radilicu..odma mijenjaj
nema previse problema on niti sa sportom vjeruj mi samo mu fali snage ) aha kuzim znaci trebala bi omdah nova radilica, jer sam bio cuo da os speedfighta je jako izdrzljiva pa sad neznam :/
CAPITO onda koju mi preporucujes? samo da niej sad nesot pre skupo pšo mogucnosti
uvijek gledam an te 3 stranice da ok je ta tvoja radilica i nije pre skupaali za kit me nekako naj vise privlaci manston replica nezz zast :/
zbog imena? poslusaj maminja... ja bi prodao taj spuh i nabavio yasuni R koji savrseno sjeda na mhr replicu... znaci uzmes mhr replicu , prodas roost , kupis yasuni , i ak ti ostane para za 19 karb i super
gle razlika je samo 15 eura između Heba i malossija, ja se ne bi uopće razmišljo ipak je malossi-malossi ...ali u svakom slučaju gledaš kit sa 1karikom da ti fino taj tvoj spuh to razvrti kak trebaa gle dečko očigledno hoće jaki midrace ili race setup....premda je to puno-puno para, veliki rizik i ubrzo sve to dojadi........za cestovnu upotrebu MHR replica i yasuniR maximum, da se nemora stalno štelati i da fino napraviš 15000km bez glavobolja i dodatnih troškova
tesko da ces slozit nesto s tim spuhom da ide a da traje.
Tebi treba prvo stari tip malog bloka pa da mozes staviti jacu radilicu jer ti u taj blok ni ne stima neka bolja.Koliko znam nema bas nekih radilca za pezoa za taj novi tip.Onda obavezno ici na radilicu od Malossi ili Stage6 sa povecanim malim iglicastim lezajom 17-12-16 a to su ti MAlossi/Stage6 HPC radilice i kostaju oko 140-170€ a sto se kita tice tu ti je Stage6 racing ionako jedan od najjacih za pezo masine. Onda prilikom otvaranja obavezno prosiriti usis u bloku i staviti Stage6 usisnu prirubnicu i bar 21mm karb.Mislim da ti je to neki najoptimalniji setup da iskoristis tog roosta a inace najpametnije bi ti bilo to sto ti momci vec govore ta kombinacija sa YasuniR i MHR replikom 19mm karb jer ja to vozim vec dugo dugo na serijskoj radilici i nikad problema.