evo da i ja nesta kazem o rolicama posto sam ih se bome namjenjao svih vrsta i gramaza (govorim o 16x13 dimenziji)
rms-shit shit,samo to mogu reci...jeftine su ali se meni pokazalo da dosta ostiliraju u gramazi,a trose se nevjerojatno brzo....-ocjena 2
bgm-osobno ih nikada nisam koristo,cijena je ok i jako mi se svida sto ih ima u svakakvim gramazama,veliki minus je to sto se dosta brzo trose(sjecam se kada sam bio kod walkaya,skidali smo vario rolice su imale mislim 400km i bile su dosta pojedene)-ocjena 3
polini-rolice na razini,nema se sta reci sve je na nivou-nema ostilacije u gramazi,koliko pise gr toliko su i u stvarnosti...-ocjena 5
stage6-bio sam zadovoljan s tim rolicama,meni se nisu puno trosile,isto nisam primjetio ostilacije-ocjena 4
malossi-moj osobni favorit uz polini rolice,cijena je dosta veca od npr. rms rolica ali taj cijena ima opravdanje...rolice su tocne u 0.1(ako pise na kutiji da su 3.0gr onda su 3.0gr-provjereno),meni se uopce nisu trosile i jos ispustaju onaj grafit te dobijem uber kul malozzi naljepnicu da iđem 5 kmh brže
-ocjena 5