mojim problemima sa ovim skuterom nikad kraja..već 2-3 jutra neće da upali skuter..nakon 10-15 sekundi verglanja neće da upali..sidnem u auto i vozi..dodjem kući opet verglaj,ništa..uzmem kabele spojim na auto,i nakon opet 10 sekundi upali..tad radi malo pojačano,čak i kad je ištekan čok..nakon minutu se smiri i nakon minutu mogu dat gas..čim ga upalim par sekundi nesmim dat gas jer se gasi..poslje 20 sekundi mogu dat gas pomalo..sve je to sa ištekanim čokom..poslje minut radi ok samo više dimi..bili dim..kad uštekam čok potpuno je isto..nakon minute rada,kad se jednom mrvu ugrija cili dan pali na jedan zub..prvi..čak i kad skut leži par sati i skroz se oladi na vanjsku temperaturu..vijak smjese je na 3/4 kruga..tu oće upalit..kad ga ugrijem i stavim da bude na 1 i po krug,vozi dobro..možda milimetar i bolje nego ovako na 3/4 ka šta je sada..ali onda nema paljenja kad nije ugrijan..nikako..ni kabelima s auta..vratim na 3/4,i upali kad se rješi goriva jer je bija prisauga na 1i po krug..skut bi radija duža razdoblja uredno ali nikad na taj 1 i po krug..tu ga niko nikad nije uspija dovest..niti da ne brlja prvih minut dva vožnje..brlja,triba pumpat gas dok se ne ugrije..čok sam ispita uredan je..jedino je blokalo ono štelovanje..sad je igla minimalno 21 mm od plastike,a kad se izvuče van onda je 27mm..medjutim taj čok ka da ni ne triba..motor se sam stabilizira kad se ugrije..po ponašanju motora,svejedno je jel uštekan ili ne..na kurblu,ili na alnaser isti djava..triba pusto verglanje da upali ujutro..vani je 12-14 stupnjeva,nije -5..kolino i guma izmedju karba i airboxa,su ok..čim se mrvu ugrije,već i poslje po minute to je drugi motor..jel ikome tako bilo,šta da još pogledam??svićica je tamnija i sa 1/2 kruga odvrnutog šarafa od smjese..karb detaljno očišćen prije 20 dana..prominut vakum ventil..stavljeno opet ono "čong jung piadjo" smeće koje traje 6 miseci..valjda se ti vakum ventili preuzimaju od baotiana,jer nema zarade ako se rijetko prodaju..tako mene lagano je_ucka NRGaotian..čudi me da akumulator može okrećat skoro cili minut a nemože upalit skut,nego triba pomoć od auto baterije???