Sve za skuter!! MS Trgovina - Akcija

Autor Tema: T-mobile gamad  (Posjeta: 3220 )

0 Članova i 2 Gostiju pregledava ovu temu.

Offline neven92

• Tržnica : (+18)
  • maxi forumaš
  • Spol: Muški
  • 095-542 82 44
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Bedekovčina
  • Moj Skuter: runner
  • Moja Kaciga: takachi tk-110x
T-mobile gamad
« : 09 Listopad, 2011, 13:00:07 »
vec neznam sta da radim pa da pitam dal neko ovdje ima kaj pametnog za reci ili savjetovati....kod nas su hodali po kucama i nudili maxtv,internet ,telefon,i ja to uzeo,bez ugovorne obveze,znaci mogu prekinut kad hocu....i tak ja to imam jedno godinu dana i upal u malu krizu i nisam platio par rata i iskljucili me,ok....al tu sad dolazi problem...oni meni i dalje salju racun za telefon svaki mjesec a iskljucili su me u 4 mjesecu...bio u T-centru i pital kaj je to sad kak mi mogu slati a iskljucili su me i ova unutra malo gleda ,vidi da nisam na ugovor ni nista,nije znala sta reci onda mi kaze da sad u 8 mjesecu sam potpuno iskljucen i vise nece slati...a ja pitam kak kad mene niko nije mogo nazvati ni ja nikog od 4 mjeseca....i opet ona blijedo gleda pa mi veli dal ja moram platiti televiziju makar je ugasen tv doma....  :angry9:  tv mogu upaliti i gledat a telefon nemogu...znaci jos su bahati,al ajd ok ak nece vise slati nek im bude tak da je od 8 mjeseca mada je u 4 iskljuceno sve....i sad neki dan mi opet dođe rata za 9 mjesec....  ???  dal si tu mogu ja kak pomoci,se to moze nekom prijaviti il kaj ja znam...?  jer kad bum poludel bombu im budem hitil tam   :angry9:  ponavljam,nisam na nikakvom ugovoru.... ajd ak ko zna nesto kak si pomoci tu nek kaze,hitno mi je   :help:   :help:   :help:      i da ak mislite pisat plati,zasto nisi placao i te fore molim nek preskoci ovu temu,hvala..
.. bez kocnica u provaliju ide do 120... ako ne zafali provalije...
eto.. sve serijsko.. i mjereno po cajngeru... osim za provaliju.. to je od oka.. cajnger nisam nasao

Offline Dino46

• Tržnica : (+1)
  • forumski biciklist
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Moja Kaciga: IXS HX 253
Odg: T-mobile gamad
« Odgovori #1 : 09 Listopad, 2011, 13:03:21 »
MORAS placati pretplatu za maxtv kolko se sjecam  3 godine, bez obzira jer si iskopcan ili ne, ja ga hocu vratiti, ali onda moram platiti ostatak pretplate tih 3 godina odjedanput, da sam znal da je tak nebi ga ni uzimal  :sad3:

Offline neven92

• maxi forumaš
  • 095-542 82 44
« Odgovori #2 : 09 Listopad, 2011, 13:08:34 »
ne dolazi za max tv nista,vec za telefon...i onda bi mi ona u t centru rekla tak da moram max tv placat,a njoj se na faci vidlo da nezna kaj da mi veli kad je u kompu vidla da mi salju rate a iskljucen sam prije pol godine...ak nisi prek nikakvog ugovora netreba nista placat dvije ,tri,pet godina...
eto.. sve serijsko.. i mjereno po cajngeru... osim za provaliju.. to je od oka.. cajnger nisam nasao

Offline Dino46

• forumski biciklist
« Odgovori #3 : 09 Listopad, 2011, 13:09:58 »
krivo sam te shvatio onda, moje isprike  :icon_thumright: neznam sto da ti kazem..nek netko odgovori tko je vec imao takav problem  :icon_thumright:

Offline neven92

• maxi forumaš
  • 095-542 82 44
« Odgovori #4 : 09 Listopad, 2011, 13:14:21 »
ma sve pet,samo pelinkovac 7,50   :icon_biggrin: 

najvise me zanima ima li se to kom za prijavit?ak ne onda idem opet se svađat s njima,i ovaj put budu mi i sefa pozvali,jer se s ovim kozama ja nemrem nis dogovorit kad su tupe ko qurac....a platit cu to za mjesec dva da se rijesim toga samo sad trenutno nemogu....al im necu placat ak mi i dalje salju za nesto kaj nemam

Offline TomTomislav

• Tržnica : (+30)
  • maxi forumaš
  • Pozdrav ekipa :)
  • Moj Skuter: Zasad stanka :)
  • Moja Kaciga: Airoh :)
  • MojSetup: -
  • MojSpuh: Zx :)
« Odgovori #5 : 10 Listopad, 2011, 00:11:01 »
Majtore lopovi su to...

Ja imam u kuci max tv,telefon,internet i mobitele t mobile...

Uz max tv ak ne platiš jednu ratu,ili telefon iskljuce oboje gamad,a ja uz normalnu pretplatu max tv dobivam i pretplatu htv-a nekih 80kn ako se nevaram..Pa pitam se zašto to ak na max tv sve imam..
......

Offline crasho

• Tržnica : (0)
  • forumski skejter
  • **
  • Moj Skuter: piaggio NRG 50
  • Moja Kaciga: hx (NZI)
« Odgovori #6 : 10 Listopad, 2011, 00:18:48 »
koliko znam bez obzira dali imaš ugovor ili nemaš ugovor (jedina razlika je da možeš prekinuti pretplatu kad god želiš, ali nije zapravo kad god želiš nego kad podmiriš račune za usluge), tebi će računi stizati bez obzira dali možeš koristiti uslugu ili ne, to je privremeno isključenje, a mislim da ne možeš niti odjaviti uslugu dok sve ne podmiriš.

iduće što ide nakon još koje opomene je trajno isključenje zbog neplaćanja, ali nakon toga ti to sve već ide na sud, znači računi + neke sitne kamate + sudski troškovi.

ti imaš pravo žalbe u t centru ili mail, fax, pošta... a ako ne možeš izaći na kraj nikako imaš HAKOM oni ti to sve nadziru

Offline SPecial

• maxi forumaš
  • NE VOZI BRZE NEGO STO IDE
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: RI
  • Moj Skuter: SP
  • Moja Kaciga: suomi vandal
  • MojSetup: biturbo
  • MojSpuh: original
« Odgovori #7 : 10 Listopad, 2011, 00:32:49 »
Gle,nemas ugovornu obvezu na usluge,ali je pitanje imas li na ređaje,nazovi sluzbui za korisnike pa ce ti sve reci.
Savjet (ne idi u T-centar,jer nisu najbolji za tvoj problem).
Kada si vidio da en mozes placati trebao si platiti zadnju ratu i prekinuti taj paket ( vratiti uređaj itd).
Sada moras sve platiti i tek onda otkazati taj paket. 
A na naplatu ti dolazi taj paket koji ti j eostao aktiviran,samo sto ti je racun suspendiran zbog neplacanja,ali ukoliko se niis ulogiravao sa tim nickom i sifrom,onda ti se nebi trebalio naplacivati. Nazovi sluzbu za korisnike i sve im isprezentiraj,ali ne budi seljacina i ne glumataj serifa,nego budi pristojan,smiren i oni ce ti pomoci. Jer davaoc usluge (T-com) i vrhovni sefovi su gamad,ali djelatnici koje zoves i koji rade u T-centrima nisu losi ljudi.
Stvar je u tome da T-centar (legalno krade),znaci sve sto u ugovoru ne shvatis ili previdis,t oni iskoriste i uvale ti kajlu,a zakonski i sudski im ne mozes nista jer imaju najjaceg odvjetnika u RH i nebi bio prvi koji je pokusao dobiti tu bitku.
Citat @Igor    "jeb.. tebe i tvoju logiku"  hahaahhah

tko se nije vozio bez vozačke nek prvi baci feder kontrasta  :laughing7:

Offline neven92

• maxi forumaš
  • 095-542 82 44
« Odgovori #8 : 10 Listopad, 2011, 09:34:43 »
znaci najbolje nazvat sluzbu za korisnike?jer problem je kaj ovi u t centru nemaju pojma kaj mi reci...nijedan nije objasnil da je zbog uređaja ili zbig neznam cega...samo su rekli da vise nece dolaziti...i opet dolazi..u tom je problem

Offline Dino46

• forumski biciklist
« Odgovori #9 : 10 Listopad, 2011, 09:58:38 »
najgore je to kad nazoves sluzbu za korisnike, recu ti otidite u najblizi t - centar i poklope ti  :dontknow:

Offline neven92

• maxi forumaš
  • 095-542 82 44
« Odgovori #10 : 10 Listopad, 2011, 10:02:20 »
najgore je to kad nazoves sluzbu za korisnike, recu ti otidite u najblizi t - centar i poklope ti  :dontknow:

:toothy12: :toothy12:  a kakve sam ja srece tak budu i meni napravili...  :toothy12:

Offline petarpan

• forumski skuteraš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
« Odgovori #11 : 10 Listopad, 2011, 15:05:41 »
iz iskustva - nazovi udrugu potrosac i oni ce ti reci tvoja prava i mogucnosti i sto sve mozes poduzeti
pa makar i ako nemas nikakva prava u doticnom slucaju al ces bar znati na cemu si

kao sto je netko vec spomenuo - u t-mobileu ce te sam vozati od poslovnice do sluzbe za korisnike (moje iskustvo)

Offline Iwo SR Tuono

• moderator
  • Tržnica : (+9)
  • maxi forumaš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
    • Scooter Inside
  • Mjesto: Rijeka
  • Moj Skuter: NRG Power R2019
  • Moja Kaciga: Nolan
  • MojSetup: Athena Racing division modular 70cc,PWK 24
  • MojSpuh: Yasuni C20
« Odgovori #12 : 10 Listopad, 2011, 16:55:43 »
Gle,nemas ugovornu obvezu na usluge,ali je pitanje imas li na ređaje,nazovi sluzbui za korisnike pa ce ti sve reci.
Savjet (ne idi u T-centar,jer nisu najbolji za tvoj problem).
Kada si vidio da en mozes placati trebao si platiti zadnju ratu i prekinuti taj paket ( vratiti uređaj itd).
Sada moras sve platiti i tek onda otkazati taj paket. 
A na naplatu ti dolazi taj paket koji ti j eostao aktiviran,samo sto ti je racun suspendiran zbog neplacanja,ali ukoliko se niis ulogiravao sa tim nickom i sifrom,onda ti se nebi trebalio naplacivati. Nazovi sluzbu za korisnike i sve im isprezentiraj,ali ne budi seljacina i ne glumataj serifa,nego budi pristojan,smiren i oni ce ti pomoci. Jer davaoc usluge (T-com) i vrhovni sefovi su gamad,ali djelatnici koje zoves i koji rade u T-centrima nisu losi ljudi.
Stvar je u tome da T-centar (legalno krade),znaci sve sto u ugovoru ne shvatis ili previdis,t oni iskoriste i uvale ti kajlu,a zakonski i sudski im ne mozes nista jer imaju najjaceg odvjetnika u RH i nebi bio prvi koji je pokusao dobiti tu bitku.
u call centru dobiješ studente koji su prošli dvotjednu obu8ku i čim ih uvališ u neki problem zanijeme, T-centar je pravo mjesto za riješit problem jer tamo odgovorne ljude možeš teretit za svoj problem, a call centar je q od ovce (gregora)
preko tjedna smo klosari vikendom smo sminka

Offline SPecial

• maxi forumaš
« Odgovori #13 : 10 Listopad, 2011, 18:56:06 »

Ako ti poklope dobiju otkaz ili jezikovu juhu,jer se i njih provjerava i preslusava.

Offline SPecial

• maxi forumaš
« Odgovori #14 : 10 Listopad, 2011, 18:58:03 »
u call centru dobiješ studente koji su prošli dvotjednu obu8ku i čim ih uvališ u neki problem zanijeme, T-centar je pravo mjesto za riješit problem jer tamo odgovorne ljude možeš teretit za svoj problem, a call centar je q od ovce (gregora)

Zanijeme ako su tek prvi mjesec tamo,nakon dva mjeseca vec se ispraksiraju. A i tamo ima puno odgovornih i pametnih ljudi koji znaju puno vise nego sto ti mislis. Tek u T-centrima rade gluposti i pricaju nebuloze kako bi se rijesili ljudi. Stvar je u tome da se neke stvari iskljucivo rade u T-centrima,a neke se rijesavaju putem sluzbe za korisnike.

Offline neven92

• maxi forumaš
  • 095-542 82 44
« Odgovori #15 : 12 Listopad, 2011, 14:25:22 »
 :toothy12:

danas ja otvorim te kuverte od racuna kaj mi doslo,jer ne zivim na toj adresi vise kam mi racuni dloaze,pa su mi moji javili da je opet doslo,bla,bla,nije bitno to sad,i imam kaj videti  :toothy12:

poslali su mi ovak

racun za usluge za 9 mjesec 2011 - 0 kn
pdv -0 kn
trosak postarine - 13 kn

drugi racun

pdv - 0kn
troskovi postarine - 24 kn

:toothy12: :toothy12: :toothy12:  nisu normalni...znaci ipak mi ne salju vise racune kak sam mislil da je nek me samo jebu stim ,to ispada ko neka kamate njihova...sad cim rijesim vozacku pem to platiti da ih se rijesim,al ovo me je posteno nasmijalo danas   :toothy12:  salju mi racun 0 kn   :notworthy: :notworthy:

Offline petarpan

• forumski skuteraš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
« Odgovori #16 : 12 Listopad, 2011, 15:44:01 »
je na 0 kn al ti naplate postarinu za to kaj im nis netrebas platiti - samo kod nas  :headbang:

Offline steeef

• Tržnica : (+36)
  • maxi forumaš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: kc
  • Moja Kaciga: spec 1R
« Odgovori #17 : 12 Listopad, 2011, 15:56:09 »

danas ja otvorim te kuverte od racuna kaj mi doslo,jer ne zivim na toj adresi vise kam mi racuni dloaze,pa su mi moji javili da je opet doslo,bla,bla,nije bitno to sad,i imam kaj videti  :toothy12:

poslali su mi ovak

pdv -0 kn
trosak postarine - 13 kn

drugi racun

pdv - 0kn

:toothy12: :toothy12: :toothy12:  nisu normalni...znaci ipak mi ne salju vise racune kak sam mislil da je nek me samo jebu stim ,to ispada ko neka kamate njihova...sad cim rijesim vozacku pem to platiti da ih se rijesim,al ovo me je posteno nasmijalo danas   :toothy12:  salju mi racun 0 kn   :notworthy: :notworthy:

to daj nekam u novine i na potrošački...nisu normalni  :icon_biggrin:
in memoriam freddie mercury (5. rujna 1946. -  24. studenog 1991.)

Offline SPecial

• maxi forumaš
« Odgovori #18 : 12 Listopad, 2011, 18:11:38 »

poslali su mi ovak

pdv -0 kn
trosak postarine - 13 kn
drugi racun

pdv - 0kn

Ili su oni stvarno kreteni,ili si ih ti kontaktirao i zatrazio detaljan ispis racuna,ili da ti ga ponovno dostave.

Offline neven92

• maxi forumaš
  • 095-542 82 44
« Odgovori #19 : 12 Listopad, 2011, 19:02:32 »
to daj nekam u novine i na potrošački...nisu normalni  :icon_biggrin:

Ili su oni stvarno kreteni,ili si ih ti kontaktirao i zatrazio detaljan ispis racuna,ili da ti ga ponovno dostave.

budem poslikal da vidite jer da meni to neko veli ja nebi vjeroval   :toothy12:  nisam trazil nikakav ispis nit sam kaj takvog dobil doma...jednostavno pise ko i za svaki mjesec,racun 09/11  0 kn  lijepa nasa domovino   :laughing7: