Sve za skuter!! MS Trgovina - Akcija

Autor Tema: pa kad netko rece da vw nevalja...  (Posjeta: 35167 )

0 Članova i 2 Gostiju pregledava ovu temu.

Offline moto

• Tržnica : (0)
  • forumski skejter
  • **
  • Spol: Muški
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: SARAJEVO
  • Moj Skuter: nemam jos
  • Moja Kaciga: nemam jos
  • MojSetup: POTPIS NA OVO GORE
  • MojSpuh: POTPIS NA OVO GORE
Odg: pa kad netko rece da vw nevalja...
« Odgovori #20 : 11 Prosinac, 2011, 19:23:05 »
Ma ti ako imaš i yuga to če bit dobro,za golfića 2 TASOVOG ti treba još dosta para.

ma poserem se na vw ;)

Offline Drnda

• WANTED
  • moderator
  • Tržnica : (+8)
  • maxi forumaš
  • 095 911 3440
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Opuzen
  • Moj Skuter: Sr 70 R, KTM 625 SMC
  • Moja Kaciga: Held,Nolan
  • MojSetup: Polini sport, polini hi speed
  • MojSpuh: Mhr replica
« Odgovori #21 : 11 Prosinac, 2011, 19:23:11 »
reci mi prvo koliko godina imas, sto imas ispred kuce i sto si sve vozio ( ne vozio te netko , nego bas ti)
reci mi prvo to pa mozemo dalje pricati o temi u kojoj ti dizes svabu u nebesa...
samo primjera radi, znas li cije motore istocnjaci koriste najvise..?
znas li koliko kosta a4 sa full opremom i koliko iznosi sve ukupno paket iz nadoplate...
stavi mi iz te klase nekog japanca ili talijana.. stavi na papir koliko te ista klasa auta kosta s najboljim motorom i najboljom opremom, i sto sve dobijes.. vozi oba auta 200k km pa mi se javi koliko si potrosio na svabu a koliko na ostale..
svabo je po meni napuhano smece u kojem placas jebeni zrak u gumama skoro... da jedan audi a4 sa 2.0 motorom nema usrane el podizace natrag a platis ga 30 tisuca eura.... mislim da ti to sve govori o njima.. a materijali i design su im naprosto divni.. kao da sam usao u neki polo classic iz 2000
Uvijek vozi samo onolko koliko ti uvlačenje fuzera dopušta

Offline moto

• forumski skejter
  • **
  • Mjesto: SARAJEVO
  • Moj Skuter: nemam jos
  • Moja Kaciga: nemam jos
  • MojSetup: POTPIS NA OVO GORE
  • MojSpuh: POTPIS NA OVO GORE
« Odgovori #22 : 11 Prosinac, 2011, 19:28:02 »
reci mi prvo koliko godina imas, sto imas ispred kuce i sto si sve vozio ( ne vozio te netko , nego bas ti)
reci mi prvo to pa mozemo dalje pricati o temi u kojoj ti dizes svabu u nebesa...
samo primjera radi, znas li cije motore istocnjaci koriste najvise..?
znas li koliko kosta a4 sa full opremom i koliko iznosi sve ukupno paket iz nadoplate...
stavi mi iz te klase nekog japanca ili talijana.. stavi na papir koliko te ista klasa auta kosta s najboljim motorom i najboljom opremom, i sto sve dobijes.. vozi oba auta 200k km pa mi se javi koliko si potrosio na svabu a koliko na ostale..
svabo je po meni napuhano smece u kojem placas jebeni zrak u gumama skoro... da jedan audi a4 sa 2.0 motorom nema usrane el podizace natrag a platis ga 30 tisuca eura.... mislim da ti to sve govori o njima.. a materijali i design su im naprosto divni.. kao da sam usao u neki polo classic iz 2000

Slazem se potpuno od svaba jedino mi se bmw svidja ;)

Offline maki 225

• Tržnica : (+12)
  • maxi forumaš
    • http://youtu.be/ATEi_P_i_MM
  • Mjesto: PŽ-okolica
  • Moj Skuter: SR 50 Sport
  • Moja Kaciga: Nolan
  • MojSetup: Nema(serijala)
  • MojSpuh: Serijski
« Odgovori #23 : 11 Prosinac, 2011, 19:28:56 »
Vozio,odkud da ti krenem (al neču da se kurčim kao ti,jer to nisu bila moj auta),da u dvorištu mi stoji A4 avant,1.9tdi 81KW i baš zbog toga dižem švabu,jer sam vozio sva moguča sranja, i znaš šta ču ti reči jedini koji me je iznenadio je volvo a ostalo je pickin dim. Al za mene je audi zakon,a to što ri pričaš,objesi mačku o rep.

Offline Drnda

• WANTED
  • moderator
  • maxi forumaš
  • 095 911 3440
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
« Odgovori #24 : 11 Prosinac, 2011, 19:31:09 »
ja samo gledam na lose stvari kod auta ili dobre, ne gledam u cjelini bas... nemam neko auto koje mi se posebno svidja kao serijsko
maki koliko god imas, sto si to osim tatina avanta po dvoristu vozio, stojadina mozda?

Offline maki 225

• maxi forumaš
« Odgovori #25 : 11 Prosinac, 2011, 19:34:39 »
ja samo gledam na lose stvari kod auta ili dobre, ne gledam u cjelini bas... nemam neko auto koje mi se posebno svidja kao serijsko
maki koliko god imas, sto si to osim tatina avanta po dvoristu vozio, stojadina mozda?
Drnda šta si ti vozio sa svojih 21god i ti mi našao pričat o godinama,de mi reci molim te,a tu mi pričaš kao da si popijo svu mudrosto ovoga svijeta.
Da imam novaca jedino bi uzeo Q7 ili nekog Volva terenca,nebi pogledao ostala auta.

Offline Drnda

• WANTED
  • moderator
  • maxi forumaš
  • 095 911 3440
« Odgovori #26 : 11 Prosinac, 2011, 19:39:38 »
fiat panda , regata, uno , tipo i stilo
mazda 323
vw golf 1, 2, 4 passat 1.8t
skoda oktavia 1.9tdi , 1.6benzin
lada niva
nissan navara
peugeot 406
audi a4 2.0 tdi i 1.8t
neki su jako kratko bili kod mene, neki par godina, neke imam i sad....
sa dosta njih sam zadovoljan, ali svaki ima neku manu....
os mi sada reci koliko godina imas?
a to za q7, ima mi ga prijatelj, znas li koliko ga je prednja sajba dosla nakon sto ju je tuca stukla ? 3200 eura... za tu lovu se moze uzeti posten automobil star 8 ili malo vise godina jbt

Offline maki 225

• maxi forumaš
« Odgovori #27 : 11 Prosinac, 2011, 19:44:39 »
fiat panda , regata, uno , tipo i stilo
mazda 323
vw golf 1, 2, 4 passat 1.8t
skoda oktavia 1.9tdi , 1.6benzin
lada niva
nissan navara
peugeot 406
audi a4 2.0 tdi i 1.8t
neki su jako kratko bili kod mene, neki par godina, neke imam i sad....
sa dosta njih sam zadovoljan, ali svaki ima neku manu....
os mi sada reci koliko godina imas?
a to za q7, ima mi ga prijatelj, znas li koliko ga je prednja sajba dosla nakon sto ju je tuca stukla ? 3200 eura... za tu lovu se moze uzeti posten automobil star 8 ili malo vise godina jbt

Imam 20 nemam ti šta kriti,auta smo furali s 13,14 god jer sam u takvom mjestu,zastave i golfa1 smo lupali svi iza auta završavali na hitnoj. Šta da ti više govorim.

Offline sfreak

• maxi forumaš
  • Mjesto: Jadranovo
  • Moja Kaciga: Shark S800
« Odgovori #28 : 11 Prosinac, 2011, 21:09:08 »
Drnda jebate koji ti je k**ra*...pa VW je najbolji na svijetu...tako je dobar da cak bi mozda i na zrak mogao vozit...

Znam 5% normalnih ljudi koji voze VW i s kojima mozes normalno pricat o bilo kojoj marci i posrat ce sve nedostatke VAG-a iako vole tu grupaciju...ostalih 95% je zatucanih debila koji za drugo nit su culi nit vozili nit bi trebali pisnut kad se radi o autima...

Offline tr_franjo

• Tržnica : (+5)
  • forumski biciklist
  • Ako poštuješ sebe,nosi kacigu!
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Zagreb-Dubrava
  • Moj Skuter: Runner
  • Moja Kaciga: NITRO N1420VX
  • MojSpuh: Zx
« Odgovori #29 : 11 Prosinac, 2011, 21:23:09 »

Znam 5% normalnih ljudi koji voze VW i s kojima mozes normalno pricat o bilo kojoj marci i posrat ce sve nedostatke VAG-a iako vole tu grupaciju...ostalih 95% je zatucanih debila koji za drugo nit su culi nit vozili nit bi trebali pisnut kad se radi o autima...

:notworthy:   :notworthy:   :notworthy: 
SERVIS I POPRAVAK DVOTAKTNIH I ČETVEROTAKTNIH SKUTERA! ZAGREB (ISTOK)! VRLO POVOLJNO!

Offline Drnda

• WANTED
  • moderator
  • maxi forumaš
  • 095 911 3440
« Odgovori #30 : 11 Prosinac, 2011, 21:54:29 »
ja serem po svima jer nemogu naci nesto sto mi savrseno odgovara  :toothy12: :toothy12: :toothy12:

Offline sfreak

• maxi forumaš
  • Mjesto: Jadranovo
  • Moja Kaciga: Shark S800
« Odgovori #31 : 11 Prosinac, 2011, 22:00:42 »
Ja doslovno rokam na skoljci i zamisljam da je VW  :icon_biggrin:

Offline B.E.R.O.

• Forumski Ginekolog
  • Tržnica : (+13)
  • maxi forumaš
  • Ja ne patim od ludila,ja uzivam u njemu!!!!!
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Moj Skuter: Žoope SPEEDFIGHTeR
« Odgovori #32 : 11 Prosinac, 2011, 22:09:51 »
svabo je po meni napuhano smece u kojem placas jebeni zrak u gumama skoro... da jedan audi a4 sa 2.0 motorom nema usrane el podizace natrag a platis ga 30 tisuca eura.... mislim da ti to sve govori o njima..
E Drnda ja te podrzavam,neki dan bio na kavi sa prijateljem koji je radio anketu za jednu firmu predstavljao se kao lažni kupac u VW salonu. Ne govorim sad sto posto al od prilike sta mi je pricao!!
Passat pocetna cijena oko 150 000kn nedobijes ni branike ni retrovizore u boji u 21. stoljecu, kad je nabrojao opremu koju je htjeo i to nista posebno nego ono sto bi svaki auto trebao imati cijena se popela na oko 250 000kn. Sama klima u autu je 30 000kn.
Ne govorim gluposti nego smo bas pricali o tome, njemacki automobili nekazem da nisu kvalitetni nego su pre napuhani. Kad sam ga pitao kakvu su to golfovi sto se voze tu kod nas ni jedan nema da mu nisu obojani branici, on je rekao mos mislit da ni jedan nedodje ispod 160 000 kn pa ti je sve jasno...
Pogledaj npr. toyotu sta mozes uzeti za te pare kod nje sto ces dati za golfa ili bilo koji drugi auto da nije njemac, jedina dobra stvar kod njemca je ta sto mozes dobiti dobre novce kad ga prodajes polovnog.
Nek se zna da na ovom forumu njegujemo zdravu mušku seksualnost ...!!!

Offline ziloryder

• Tržnica : (+1)
  • maxi forumaš
  • Mjesto: Split
  • Moj Skuter: Baotian
  • Moja Kaciga: Ixs
  • MojSetup: 72cc, Malossi 5.1g,
« Odgovori #33 : 11 Prosinac, 2011, 22:28:08 »
E Drnda ja te podrzavam,neki dan bio na kavi sa prijateljem koji je radio anketu za jednu firmu predstavljao se kao lažni kupac u VW salonu. Ne govorim sad sto posto al od prilike sta mi je pricao!!
Passat pocetna cijena oko 150 000kn nedobijes ni branike ni retrovizore u boji u 21. stoljecu, kad je nabrojao opremu koju je htjeo i to nista posebno nego ono sto bi svaki auto trebao imati cijena se popela na oko 250 000kn. Sama klima u autu je 30 000kn.
Ne govorim gluposti nego smo bas pricali o tome, njemacki automobili nekazem da nisu kvalitetni nego su pre napuhani. Kad sam ga pitao kakvu su to golfovi sto se voze tu kod nas ni jedan nema da mu nisu obojani branici, on je rekao mos mislit da ni jedan nedodje ispod 160 000 kn pa ti je sve jasno...
Pogledaj npr. toyotu sta mozes uzeti za te pare kod nje sto ces dati za golfa ili bilo koji drugi auto da nije njemac, jedina dobra stvar kod njemca je ta sto mozes dobiti dobre novce kad ga prodajes polovnog.

sta je je slazem se u svemu!!! VW se promjenio u zadnjih 5 godina na gore, znaci bas to oko cjena i opreme i gluposti..ali sudeci po modelima do 96-e e tu se dokazao, isto uz njega i audi 80, 100 , takodjer i mercedes 190 200D, 124 2.3..da su to nepoderiva auta i dosta isplativa... na fordu nam je u zanjih  5 godina dano za popravke i gluposti skoro pa vise od pola cjene za koju smo ga kupili, a na trojki se poderala ona gumena cjev sta vodi od filtera, i nesto ga hebavalo nije htio u 1 i 2. eto to je sve!! u 5. godina
Ne brže od života!!

Offline Drnda

• WANTED
  • moderator
  • maxi forumaš
  • 095 911 3440
« Odgovori #34 : 11 Prosinac, 2011, 22:29:36 »
dok je balkana vw ce drzati dobru cijenu, jbg, svi s balkana su radili u njemackoj i oni bogatiji su se vracali u vwu a oni losiji u opelu.. takva situacija je i danas.. meni je tetak tamo oko 30 godina radio i nikad njemca nije vozio.. rekao je lijepo.. za ono sto bi njima dao imao bih 2 ista takva auta koja nisu njemci....
zilo skoro svaki stariji golf se jebe s mjenjacima i diznama, nista cudno...

Offline maki 225

• maxi forumaš
« Odgovori #35 : 11 Prosinac, 2011, 22:31:58 »
Sad kad uđemo u EU past če svakom,meni dobro došlo,al ja samo audi ili sto sam rekao volvo me jedini iznenadio.

Offline Drnda

• WANTED
  • moderator
  • maxi forumaš
  • 095 911 3440
« Odgovori #36 : 11 Prosinac, 2011, 22:35:29 »
ma vrijeme je da padne, iako nisu ni vani niske cijene jer mi je tetak ovaj a4 kupio u njemackoj u salonu...
pa ja nemogu zamisliti da se jos nadoplacuju branici u boji i retrici , lajsne , kvake...
vidio sam dosta stvari i cuo neka iskustva od ljudi koji su nedavno uzimali auta pa sam vidio listu opreme i nadoplate...
dobro da ti ne zaracunaju cijenu kwh kojeg alternator stvori  :toothy12: :toothy12: :toothy12:

Offline B.E.R.O.

• Forumski Ginekolog
  • Tržnica : (+13)
  • maxi forumaš
  • Ja ne patim od ludila,ja uzivam u njemu!!!!!
  • Moj Skuter: Žoope SPEEDFIGHTeR
« Odgovori #37 : 11 Prosinac, 2011, 22:41:46 »
dok je balkana vw ce drzati dobru cijenu
Prema statistikam u njemackoj sve vise kupaca kupuje druge marke automobila tipa toyota itd...
Jer dobiju vise za ulozeni novac.
Prije je VW bio narodni automobil sto znaci njegov naziv, a sada to ime vise nemoze ni opravdati jer su ljudi shvatila da za manje novaca dobiju bolji i opremljeniji automobil.Pa ih sve manje ljudi kod nas i uzima!!!
 :dontknow: :dontknow:

Recite mi tko ima u danasnje vrijeme novaca da uzme npr. nekog Golfa od 180 000 kn.Pa prosjecan hrvat mora dati pola svoje place na 7 godina da bi otplatio taj automobil!!!!
 :sad1: :sad1: :sad3:
Nek se zna da na ovom forumu njegujemo zdravu mušku seksualnost ...!!!

Offline Drnda

• WANTED
  • moderator
  • maxi forumaš
  • 095 911 3440
« Odgovori #38 : 11 Prosinac, 2011, 22:45:19 »
rekao sam maloprije koji su ljudi kupovali opel...
sad pogledaj prodaju corse i astre u zadnjih 5 godina kod nas...
uvjerljivo prvo za astru i mislim 3 za corsu....

Offline luna500rr

• Tržnica : (+9)
  • maxi forumaš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Zmijavci
« Odgovori #39 : 11 Prosinac, 2011, 22:46:33 »
oni bogatiji su se vracali u vwu a oni losiji u opelu

vw i opel su bili slicni tada, razlika je sto je u njemackoj bila sramota vozit opel pored vw u to vrjeme... neka propaganda...

meni je svako auto isto izdrzljivo... ono jeftinije/slabije mirnije vozim, ono skuplje/jace brze vozim pa to dodje na isto :drunken_smilie:

a po pitanju ostalih auta, nijedna se marka auta nije pokvarila ko ford... zet mi je prije koji dan palio forda sto je leza min 20g u nekoj supi, zalio mu karburator i zavergla ga priko kablova... nije sekund auto proprdilo a na auspuh izlićali miševi ko rakete :laughing7:
danas je ford na listi najgorih auta po pitanju kvarljivosti...