odlična kosilica... sve extra... jedino što bi napravio je promjenio ručice gasa, skinuo vizir i probao nabaviti spojler od novijeg modela
na koji spojler mislis
Lijepa ti je runnerica gagi
ali sta je sa ovaj volan osmirglan ti sjedi ili si ga ofarbao? bode me u oci
I stavi video kako sto si obecao u prosloj temi
promise is a promise
treba da se farba, ali trenutno se nema vremena i kesa, pa se voza tako
sto se tice filmeka, danas je trebao, otisao sam sa drugom, ja i on na runneru 180, on na svom crvenom, da nedodje do zabune, i zive duse nije bilo na miseluku(tamo se pola sveta okuplja), valjda im bilo ladno
, tako da niko nije mogao da nas snima, da se vidi kako runner ide naspram malo tunned 180-ke (fabricke). jako je lepo kolje, bas sam uzeo njegov skuter, a on moj i napravili jedan krug veliki na miseluku, i kada smo se vratili na pravac, ja se sagnuo, i pun gas, kada on proleti pored mene, bukvalno, ja drzeci pun gas na njegovom runneru, koji stvarno lepo ide... ali brate, ovo moje nije normalno, pogotovo njega kada sam video na mom kada je proleteo, jos covek tezi od mene 20kg.... stvarno za nepoverovati...
uvece sam vec napisao da mnogo bolje radi, jer je malo tesko nastelovati ovaj karb, tako da je uvece prava smrt za voziti, konstantno je prednji kotac u visu, i to bez problema, ako se nepazi do 80km/h... skontas kasnije kada pustis gas, kada se vrati na asfalt, kako je neprijatan osecaj, taman ga toliko digne, da mislis da nije digao, i onda ga na 80km/h, samo vrati, i skenjas se debelo
stvarno sam prezadovoljan, a drug ilija, nemoze da veruje da istu masinu imamo, a da tako moze da ide, ostao je u cudjenju i sreci
uglavnom, sada je kais od 21mm na njemu, i danas na blagoj uzbrdici, sam se sagnuo, da vidim dali ce ici bolje motor, kada je on odjednom zakucao preko 150km/h.... i to sve sa 21mm kaisom, strasno... nema kraja snage, a ovo auspuh za niske obrtaje
prezadovoljan sam, iako me zezaju te sitnice kao sto je nosac auspuha, koji sam danas improvizao, jer nisam uspeo da nadjem u radnji sta mi je bilo potrebno (kasno sam trazio, sve se zatvorilo), tako da jedva cekam da stavim kais od 22mm, sto je fabricka sirina, i da vidim, dokle ovaj moze da ide, dali ce zakucati 160km/h .... ili mozda vise ? odlican izbor mi je bio, sto sam uzeo prenos, koji je duzi za 8% od serijske 180-ke, jer zbog toga ima vecu krajnu, iako radeci na malim obrtajima, a bas zbog svoje snage na dobar dan izvuce....