Prika ima i toga, Al vecini cura danas paznja nije bitna, Nego, novac/stanje/imanje .....Romantika nije ispadat pičkica, ali pička si kad cura radi s tobom sta god oce, i vuce te za nos, Al u tebe je mozda drugcije vi ste i stariji, Al sta neki decko i cura, trebaju glumit neke veze, i romantike ...ostale seme po pola godine skupa ako ne i vise, sa 15-16 triba se vatat svake, i svasta isprobavat, Jer evo cim si stariji to si i ozbiljniji kao i cure oko tebe, e onda tu dolazi romantika,I neki mačo potezi koji su curama dosta bitni
Ne znam šta hoćeš da kažeš, imam 17 godina, a u vezi sam 30 mjeseci i 7 dana i ne bih ovo mijenjao za sve te koje ti smatraš curama.
Ako misliš da je curama stalo samo do novca i ostalog materijalnog, onda si u pogrešnom društvu, ili ti je to samo neki psihički mehanizam odbrane od realnosti.
Jedno je cura, drugo je sponzoruša.
Ako misliš da se treba svake hvatati i sve isprobati, onda izvoli, isprobaj, ali će ti na kraju biti žao što si vrijeme, energiju i pažnju trošio na stvari koje su ti nebitne.
Ne znam za vas ostale, ali meni je bitnije izmamiti osmijeh jednoj za koju znam da će biti tu kad niko drugi neće biti(kao što je i bila nebrojeno puta) nego hvatat' nekakve cure koje je isto to veče neko hvatao prije tebe, i sutra će neko hvatati poslije tebe.
NHF