Sve za skuter!! MS Trgovina - Akcija

Autor Tema: Trekker .....malo naturpijan  (Posjeta: 188859 )

0 Članova i 3 Gostiju pregledava ovu temu.

Offline Drnda

• WANTED
  • moderator
  • Tržnica : (+8)
  • maxi forumaš
  • Spol: Muški
  • 095 911 3440
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Opuzen
  • Moj Skuter: Sr 70 R, KTM 625 SMC
  • Moja Kaciga: Held,Nolan
  • MojSetup: Polini sport, polini hi speed
  • MojSpuh: Mhr replica
Odg: Trekker .....malo naturpijan
« Odgovori #20 : 01 Ožujak, 2008, 20:36:20 »
ne mogu vjerovat da se tako sat puni :headbang: , jel to preradjeni mhr ili sta ??? Ja te htio pitati koliko te doslo prerada boka da bi dis stavio (prerada bloka, lajtunzi,posudica...) :icon_thumright:
Uvijek vozi samo onolko koliko ti uvlačenje fuzera dopušta

Offline Hrga

• OPREZ na tržnici
  • Tržnica : (-1)
  • maxi forumaš
  • *
  • 50ccm in memory...
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Jarmina
  • Moj Skuter: Nije
  • Moja Kaciga: Nije
  • MojSetup: Nije
  • MojSpuh: Nije
« Odgovori #21 : 01 Ožujak, 2008, 20:39:43 »
hmm ako su prerade u pitanju ZAPAMTI on radi prerade  :toothy10:

Offline ivanm

• Tržnica : (+14)
  • maxi forumaš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
« Odgovori #22 : 02 Ožujak, 2008, 08:17:56 »
da, sve sam radi, samo ne vari sam auspuhe.. 8)
kaj bi ja mogo dobit nekaj na svom set upu s tim TOP CDI-jem?

Offline hac

• OPREZ na tržnici
  • Tržnica : (-2)
  • maxi forumaš
  • *
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Nova Gradiška
« Odgovori #23 : 02 Ožujak, 2008, 13:13:45 »
e da,ne varim sam spuhove.......pala je mala test vožnja,cca 20tak km......paljenje fino radi,osjeti se da je gore puno kvalitetnije paljenje od orginalnog,scoot mirnije radi,bolje prima gas.......kako sam i očekivao ova orginal TP shift kajla ne pomiče dovoljno kut pretpaljenja,tako da ču morat turpijat po pickupu da pomaknem kut pretpaljenja koliko treba......ali rješit ču to već

2 ivanm:vjerovatno bi dobio s variabilnim paljenjem,ali kao što vidiš nije baš plug & drive,druga stvar je to što nema taj CDI za SF,več samo za starije modele,speedike i buxy......na trekkeru je drukčija instalacija nego na SF,ne puno,ima sitnih razlika  u djelu instalacije koja ide iz cdi na kill swich.....tak da ne mogu baš tvrdit da bi to paljenje radilo na SF instalaciji bez prerade instalacije

Citat:
a te htio pitati koliko te doslo prerada boka da bi dis stavio (prerada bloka, lajtunzi,posudica...) icon_thumright

oko 100 eura izađu djelovi potrebni za konverziju.....felga, disc,međuploča,ručica sa cilindrom,čeljusti i lajtung.....i to pod uvjetom da nađeš povoljno polovne djelove
The fastest peugeot scooter in Croatia                                                http://www.youtube.com/user/hacTKR

Offline BlackNaranča

• OPREZ na tržnici
  • Tržnica : (0)
  • maxi forumaš
  • *
  • Mjesto: Zadar
  • Moj Skuter: Peugot SF2
  • MojSetup: Stage6 Pro Racing
  • MojSpuh: TP Nardo
« Odgovori #24 : 02 Ožujak, 2008, 19:59:09 »
ma ti si car nemoze ovo svatko, onaj treker leti ka........
a neznan ja mislin da nista brze ne leti od onog haha  :toothy11:

Offline neer

• OPREZ na tržnici
  • maxi forumaš
  • *
  • Spol: Ženski
    • jizzhut
  • Mjesto: šmićanci
  • Moj Skuter: Tvojskuter
« Odgovori #25 : 02 Ožujak, 2008, 21:52:34 »
ukrao sam ti patent tvoj cuveni radafciger hehe izvanredna dumina . :toothy12:

Offline hac

• OPREZ na tržnici
  • maxi forumaš
  • *
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
« Odgovori #26 : 04 Ožujak, 2008, 18:54:11 »
platit češ pivu za autorska prava  8)
The fastest peugeot scooter in Croatia                                                http://www.youtube.com/user/hacTKR

Offline black-rox

• Tržnica : (+7)
  • maxi forumaš
  • Black-Team Live your own rules
    • www.black-scooters.com
  • Mjesto: Grobnik
  • Moj Skuter: Black-Team garage
  • Moja Kaciga: Shark,Oneal
  • MojSetup: E da je samo kit =)
  • MojSpuh: Yasuni
« Odgovori #27 : 05 Ožujak, 2008, 23:44:58 »
Svaka čast vidio već taj projekt na stranim forumima i nemam riječi samo naprijed i puno sreće u daljnjem projectu :icon_thumright:

Stay tuned......

Offline hac

• OPREZ na tržnici
  • maxi forumaš
  • *
« Odgovori #28 : 14 Ožujak, 2008, 13:10:21 »
testiranje EVO OverRanga,lagano,malo kemijanja sa distancerima i sad konačno sve ravno stoji,osjeti se dosta razlika .....nemojte me samo pitat gdje ima za kupit za pežo jer nema....EVO polutke su minarelli ,polini speed control variator isto mina i kao overrange remen od d-techa,taj remen je dosta širi od ori pežo remena,ali dužina odgovara samo je trebalo rješit problem da sve ravno stoji......

BTW,zvono je plavo kao posljedica paljenja gume neki dan,imam novo zvono koje če iči gore kad složim nivi setup gore

Offline hac

• OPREZ na tržnici
  • maxi forumaš
  • *
« Odgovori #29 : 09 Travanj, 2008, 12:58:33 »
testiranje Evo OverRanga fino napraduje,došao sam do nekih spoznaja,još moram neke stvari izradit za overrange,ali uspio sam rješit pitanje smanjivanja krajnje sa overRangom,uspio sam čak dobit veču krajnju..............

..............nakon dosta muke uspio sam nać orginalne pežo semeringe i dihtung,cijena dihtunga 26,80 kn,semerinzi paket 25,05 kn......još čekam ležajeve da stignu i mogu počet sa slaganjem novog setupa.......

Offline hac

• OPREZ na tržnici
  • maxi forumaš
  • *
« Odgovori #30 : 10 Travanj, 2008, 13:17:00 »
evo setup koji čeka u radioni slaganje,još samo ležajeve čekam,vjerovatno če bit gotovo do kraja mjeseca,lagano,imam plan još neke stvari testirat na zimskom setupu......

Hebo replica sa MHR team klipom...........MHR replica od prošle godine još dorađena + novi klip u rezervi
evo 6 pia spuh
keihin PWK 28 karb
V force 3 mina usis
polini Evo overRange+polini speed mina
polini getriba +20 %
malossi delta
TP variable CDI (crveni) + malossi bobina (magneti marelli) iz K15 kompleta

valjda nisam ništa zaboravio,radilica če ostat za sad RMS super racing koju sam vozio prošle godine

Offline hac

• OPREZ na tržnici
  • maxi forumaš
  • *
« Odgovori #31 : 22 Travanj, 2008, 14:32:28 »

trenutno radim na preradi serijskog spuha :

evo uhvatio konačno malo vremena za završit svoj ori spuh,katalizator je izvađen,šira grana napravljena i sve povareno.....sad slijedi testiranje....

Offline neer

• OPREZ na tržnici
  • maxi forumaš
  • *
  • Spol: Ženski
    • jizzhut
  • Mjesto: šmićanci
  • Moj Skuter: Tvojskuter
« Odgovori #32 : 22 Travanj, 2008, 15:14:15 »
jesi ga testirao..sta ces dobiti s serijskim auspuhom ..ovo ce biti predobro izgleda ko serijala a ide ko zmaj ..svaka cast  :notworthy: :notworthy: :notworthy:

Offline hac

• OPREZ na tržnici
  • maxi forumaš
  • *
« Odgovori #33 : 22 Travanj, 2008, 15:32:26 »
kiša je padala tak da nisam još testirao....sa orginalnim spuhom sa katalizatorom mi je ubrzanje točno na 8800 rpm,ovim preradama se nadam podić powerband još malo gore na iznad 9000rpm,naravno uz još nešto snage

Offline hac

• OPREZ na tržnici
  • maxi forumaš
  • *
« Odgovori #34 : 24 Travanj, 2008, 18:01:19 »
prerada spuha u testiranju........uuuuuh dobroooo0O....najlakše mogu promjenu na bolje opisat tako da kažem da je razlika kao kad sa 50 pređeš na 70 ccm kit,jako dobro,moram rejetat karb i preštelat prenos ,ali prvi dojmovi su iznad očekivanja

Offline hac

• OPREZ na tržnici
  • maxi forumaš
  • *
« Odgovori #35 : 25 Travanj, 2008, 18:33:00 »
rpm metar je rekao svoje za sad..... 8500 rpm i nejde dalje,morao sam lakše role stavit,scoot ide odlično ,ali kroz ubrzanje je tih 300 rpm manje nego prije.....karb još nisam dirao.....moglo bi bit ta razlika i to što su oni prije mjereni okretaji bili sa malossi multivarom i serijskim polutkama,a sad su mi gore polini speed varijator i evo polutke.....sutra ču vidjet,moram karb još preštelat i deltu stavit jer mi serijsko kvačilo kliže za popizdit na startu.......

Offline Hrga

• OPREZ na tržnici
  • maxi forumaš
  • *
  • 50ccm in memory...
  • Mjesto: Jarmina
  • Moj Skuter: Nije
  • Moja Kaciga: Nije
  • MojSetup: Nije
  • MojSpuh: Nije
« Odgovori #36 : 28 Travanj, 2008, 19:09:01 »
evo ubrzanja sa preradenim spuhom

Offline hac

• OPREZ na tržnici
  • maxi forumaš
  • *
« Odgovori #37 : 28 Travanj, 2008, 19:19:47 »
thenx hrgi za stavljanje linka za video ubrzanja,ne radi mi C/P funkcija .....

definitivno je 25 mm grana prevelika,bolja bi bila 1 mm uža,kad se spuh ugrije kako treba ide do 9000 rpm,ipak sam prenos naštelao kroz ubrzanje na 8500 rpm,jer mi se čini da tu razvija največu snagu sa OR......tu ču završit sa testiranjem ovog setupa,još ču vjerovatno se vozit 10tak dana....jer su sad već vjerovatno karike i klip u banani,izdržao je kit 3 turpijanja i cijelu zimu gaženje ....sad če kit na brušenje ,imam novi AW klip 47,5 i kit ide na policu do sljedeče prilike.....mislim da sam izvukao blizu max iz gus 70 AC kita i serijskog spuha na pežou,krajnja je 107 po GPS.....

Offline charnel

• Tržnica : (+11)
  • maxi forumaš
  • Mjesto: Šibenik
  • Moj Skuter: Ukraden
  • Moja Kaciga: nolan n84
  • MojSpuh: sp 180
« Odgovori #38 : 28 Travanj, 2008, 20:37:04 »
a sta reci, nego svaka čast! :icon_thumright:

Offline vpucko

• Tržnica : (+1)
  • maxi forumaš
  • Mjesto: Belisce
  • Moja Kaciga: Nolan N84
« Odgovori #39 : 28 Travanj, 2008, 20:41:12 »
yeap ;)