Evo ovako decki za sve zainteresirane i one pametne kaj sve znaju... Kit kada je dosao dosao je bez jednog zegera u paketu i bio je vadjen medjutim sve novo.
Dobio sam u paketu "C" zeger koji inace nedolazi uz Dr.Evo vec "G" zeger.. Nije me to previse zamaralo sve ostalo je bilo uredu reko nabavit cu jedan i gas... Nabavio sam "G" zeger smontiro najnormalnije,al kod montaze odma mi je taj "C" zeger bio sumnjiv metnu sam ga gore i zavrtio ga gore.. Sve je bilo uredu ,razrada super, frga DELLORTO 17,5 phva 80 dizna,svaki puta grijanje prije voznje do 300km nijednom u fulu nije bio.. i eto na 350km od montaže kita sam se ugasi na 50km/h... reko koji k**ra*,kurbla ni makac. Reko to je to dugo sam se veselio i dugo je iso.. Raskopam motor reko nije nista strasno, skinem i imam sta vidjet ISKOCIO taj jebeni "C" zeger neorginalni sta sam dobio uz kit mater mu i napravio takav ris da ga nespaci ni 8 specijala... Sad sam na serijali i cekam proljece jel NOVI Dr.Evo ceka montazu sa svim odgovarajucim stvarima... samo cu vam rec da sam ju dva puta stisnuo nakratko i mjerio sam 90km/h po GPS u.. Prezadovoljan sam bio kako je skuter vukao i isao...
Opet ce LUNASAKI LETIT.... !!!