ja sam nasao ovu gore knjigu u pdf formatu,e sad,postoji neki kolko tolko pouzdan prevoditelj,onak da kopiras dio po dio teksta pa da ti nekaj skleplje na hrvatskom?
tesko, morao bi dio po dio pa onda sam ispravljat gramaticke greske...
pomeni je ovo izvedivo kad bi se napravio popis dobrovoljaca za izradu prirucnika, svak odabere svoju temu i pise nesto o njoj...
poslje tu temu prelistaju malo iskusniji skuterasi/mehanicari i ako valja, pridoda se nekom skupu tema u prirucniku... teme ce bit poredane slicno ko djelovi za skutere na webshopu, tako da oni koji nemaju pojma sta je karb, znaju promjenit zarulju na skutu, i oni sto znaju dosta o jednom djelu masine da imaju upute za druge djelove...
eto ja bi se moga dobro dobro ispisat o 2t kinezima (iz chinarelli porodice-cpi, luna, peda, keeway...), porastavljao sam ih se za dva zivota i znam vecini tvornicke greske, dosta jeftinih solucija za ispravit te greske i ono sto vlasnike tih skutera zanima, znan sve moguce blokade na njima...
mimo masine znam koje plastike, kocnice, stopovi... pasu s kojeg modela na koji i sl...