ljudovi moji prije 2 dana sam postavio yas i karb 21 mm " na serialu "
dizna je 74 pez filtera i gljive !
motor ide dosta bolje samo je problem sa krecanjem na 1-2/4 gasa...trokira al to je najvjerovatnije zbog neustelanog karba...
eh problem je u tome sto yasuni pljuje malo smjese na ispuh a to malo u voznji prce mi na lonac i to izgleda ko da sam oro po njivi sam motorom -.-
sutra mi dolazi zicana pa ci vidit dal ona tu sta poboljsava stvar....
ako ko zna drugo rjesenje da to rjesim molio bi da pomogne
Slušaj ČIKU JOGAodYAMAHE kaj ti priča...
Inače, meni dellorto 19mm na mojem setupu je sjeban kaj se tiče 1/3 gasa ili samo ler! On radi savršeno u leru, okretaji kad pustiš gas padaju ko pokošeni na 1500okr,
ALI naštelat ga da mi ne slini na leru i 1/3 gasa je NEMOGUĆE ! Jer jednostavno nije za tak slabi cilindar! Pola gasa i ful gas mi je odličan jer se to poštela sa iglom i diznom ali ovo slinjenje nebuš riješil da si Bog! Ja nemrem sa 19mm i 70ccm, a di ćeš ti na serijali!
Ja sam više lud, jer ja nemrem videti i to malo kaj slini, i također mi slini kao i tebi na početku topa i tam kod matice di fiksiraš tom na kraju, doduše meni ne slini tak jako ali ja sam lud i zbog tog malo slinjenja. Dok na 17.5mm spuh je bil suh ko barut!
Ja mislim to riješit sa manjom ler diznom, pa probaj i ti....jer drugačije nejde ! Ubiti ti probaj riješit da smanjiš karb, barem na 19mm, i to običnu verziju a ne racing ko ja, jer obična verzija mi nije tolko slinila(pošto je narihtan da daje siromaštniju smjesu, sve dizne su manje nego kod racing)!