Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 3 Gostiju pregledava ovu temu.
nemoze mu bit nistaal fakat nista jer je to ac i zagrije se i sve izgorisamo ti nalij do vrha nema problemaa to da ce se karb stopat nemoj pricat sranjakak onda dok imas kit pa izvadis uljnu i radis mjesavinu u tanku kak se onda ne stopa
ja sam prije nalivao mješavinu pa sam morao bacit karburator...pojelo mi ulje plovak...al doslovno....je da sam prije imao baotiana al ipak netreba nalivat ono što nije propisano...a to što vi uljne vadite van to je vaša stvar...
Drugi put koristi karb koji ne koristi plovak izradjen od secerne vate
hahaha a tko će znat od kakvog materijala mi je bio,nebi se čudio ni da je baš od šećerne vate bio,jer ipak je to baotian..haha
baotijan cvajo? kaj to postoji?
a sta govoris gluposti kad nikad nisi probo na 2 t skuteru nego sad govoris s knjiga "batina iskustva"
ma da, sigurno je ulje pojelo plovak
imam ja sad 2 t skuter....al nikad baš nikad u njeg mješavinu ulivat neću...jer ako je motor napravljen da se u njeg uliva posebno gorivo i posebno ulje onda ja tu nevidim razloga zašto bi ja skidao uljnu pumpu sa motora bez ikakvog razloga. . .to što vi svašta probate radit s motorima,samo vi radite nemam ja ništa protiv toga...