I ti možeš pisati na MojSkuter.com portalu !! Pogledaj više tu : UPUTE
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
planiram kupit auspuh za moju sr-ku morini,, pa se sad dvoumim između ta dva spuha..koji je lakše uštelovat i kojim će skuter ić bolje... molim mišljenja ima tema dosta, al et zanima me točno..
moram pitat jer znam da je njegova rs50 serijala kao i moj sfjel pametno stavljat Z na serijalue moj marko naradit ces se ti tamo s kravama i balama
200kn razlike? to novog kupujes il?
i zanima me sta bi jos trebalo promjenit uz taj auspuh? jel dobijem rolice uz njega? novog kupujem
nedobijes tribas prominit kuglice , federe i eventualno diznu..
diznu 64(ali isto provjeri kakva je smjesa kad je staviš) rolice oko 4.5-5.0 federe bijele ili žute iz malossi pakiranja
It is time for the Beast... the MUSTANG...... Coming soon on your screens ...
mozda, al da vozi piaggioza role si slucajno pogodio btw koji je spuh na kraju R ili Z, ako je R mogle bi i lakse 4,0-4,5najbolje uzet set za stelanje 4,0-5,0 (17x12)https://www.scooter-attack.com/shop/#!/en/Aprilia/SR-50-Funmaster-as-from-Bj-2000-Aprilia-Engine/Variators/Variator-Weights/S6GS17022-Vario-Weights-Set-Stage6-17x12mm-4-00g-4-50g-5-00g-5-50g.htmljavi se efz-u za rolefederi bijeli il zuti iz malossi pakiranja za serijsko kvacilodizna, najbolje drugi karb jer keihin 12 je smece