Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 2 Gostiju pregledava ovu temu.
daA za deklo neznan koliko ti je pametno bilo pilat tamo na lezaju.
crijeva su mi bas fensi šmensi,i drze bez problema a minarelli deklo ti nema lezaj za primar kao piaggio
Jesi razmisljao o preradi topa?
zasto?
Pa ipak je to hi midrace,dere se a i vjerujem da si meta muriji i komsijama pa reko mozda bi htio ga malo utisat
da meni to lik na cesti uradi, mislim da bi u invalidskim kolicima bio...jedan mi je davno zaprijetio puskom, pa mu je malo falilo da mu zena grob ne uredjuje....
takav setup mora da se čuje kako bi ti to uradio sa topom??
tko se nije vozio bez vozačke nek prvi baci feder kontrasta
Ja bi sabio madrac unutra.
eeee to je to dormeo bi lego ko budali šamar
miki:pa nisam sigurno uzimao roosta da ga kasnije stisam,da sam htio tisi auspuh onda sigurno nebi ovo slagao
Previse vune bi mu opet smetalo,onda opet ne upija kako treba
Pa one rupice na njemu su vjerovatno preuske,tako da bi ih prosirio i spojio po 2,time sam ja svog heba utisao jako,jako! Derao se ko jarac sad ima blag rezak zvukPrevise vune bi mu opet smetalo,onda opet ne upija kako treba
Jel ti znaš kak funkcionira prigušivač uopče? Na kraju nije ni bitno, ako ti je do tišine jel bi slagal midrace??
...tako je pralas ...wtf
joj miki crni miki ovaj setup mora vristati od okretaja,nema ljepseg zvuka nego na 13 000+ okretaja,pa j****u sve necu to sigurno stisavati i jos pogotvo kada skuter nije namjenjen za cestovu uporabu nego za drag u midrace klasi 150 ili 201m...aj nemojte vise spammati u vezi zvuka