Sve za skuter!! MS Trgovina - Akcija

Autor Tema: POOMAAAZITEEE!!!  (Posjeta: 2247 )

0 Članova i 3 Gostiju pregledava ovu temu.

Offline josip2205

• Tržnica : (0)
  • forumski skejter
  • **
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Moj Skuter: sachs speed force
POOMAAAZITEEE!!!
« : 19 Lipanj, 2011, 16:54:34 »
kupio sam skuter i naravno nema pojma o njemu nist...kad sam ga isoa gledat nije nest mogao upalit pa sma ga spustio na cjeni u pola...kao neki majsto jer procitio karburator i sve sto treba..upalio sam ga i vozio malo i sutra dan nece da upali??i tako u par navrata..popravim ga i vozam se i sutra dan nece da upali nezz koji k??i svjetla me necsta zezaju kad motma governalo pale se gase??skuter je sachs speed force...ako netko ima slicnih rpbolema molio bih da mi pomogne....jer lud sam od ovog vise

Offline dadomedo

• forumski skejter
  • **
  • Spol: Muški
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Lipik
  • Moj Skuter: Peugeot Speedfight2 zuto-crni
  • Moja Kaciga: black-šljem
  • MojSetup: serijala
  • MojSpuh: Leo-vince TT
Odg: POOMAAAZITEEE!!!
« Odgovori #1 : 19 Lipanj, 2011, 17:38:10 »
kad kupujes krseve..:-)) ..ugl moras krenut nekim redom..svjecica, kompresija, dali je sta drkano ili je serijala..moze bit svas nest..
imam misice, a nevolim se tuc, i vozim samo picke!! eto sto sam vruc.. c(:

Offline amirdjonlic

• Tržnica : (+1)
  • forumski biciklist
  • TwoStrokeDirectInjection
  • Moj Skuter: Peugeot Jet Force TSDI
  • Moja Kaciga: AwA helmets
« Odgovori #2 : 19 Lipanj, 2011, 17:44:36 »
kupio sam skuter i naravno nema pojma o njemu nist...kad sam ga isoa gledat nije nest mogao upalit pa sma ga spustio na cjeni u pola...kao neki majsto jer procitio karburator i sve sto treba..upalio sam ga i vozio malo i sutra dan nece da upali??i tako u par navrata..popravim ga i vozam se i sutra dan nece da upali nezz koji k??i svjetla me necsta zezaju kad motma governalo pale se gase??skuter je sachs speed force...ako netko ima slicnih rpbolema molio bih da mi pomogne....jer lud sam od ovog vise
cisti filter od zraka mjenjaj svjecicu stelaj karburator...a za svjetla mozda ti presjecena zica a ima na njoj izolacija i prekida provjero to tako je i kod mene dzabe cjeli motor rastavio a zica bila prekinila se  :dontknow:

Offline irumora

• forumski skejter
  • **
  • Mjesto: Povljana ( P
  • Moj Skuter: Runner 50, 2007
  • Moja Kaciga: Na glavi
  • MojSetup: DR Evolution
  • MojSpuh: Malossi MHR Replica
« Odgovori #3 : 19 Lipanj, 2011, 17:58:53 »
možda mu neka žica dira masu pa se zbog toga gase svjetla i motor neće da pali tako je meni bilo ali ne na skuteru nego na hondici

Offline marin-w

• Tržnica : (+5)
  • maxi forumaš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: RIJEKA
  • Moj Skuter: SPEEDFIGHT 2 X-FIGHT
  • Moja Kaciga: LAZER VERTIGO ZEBRA
  • MojSetup: /
  • MojSpuh: ARROW EXTREME
« Odgovori #4 : 19 Lipanj, 2011, 18:15:38 »

Sigurno ti ga nije prodao u pola cijene zato jer je dobar. Prodao ga ti je jer je i on bio lud od toga vise.
Redom -svjecica,filter,fals zrak,el cok,nepostelan/neispravan karburator,semerinzi......
Ja bi na tvom mjestu uzeo drugi/polovni karburator pa probao .....taj skuter je nesto kao luna pa mislim da pasu sa nje dijelovi.... :dontknow:

Offline josip2205

• forumski skejter
  • **
« Odgovori #5 : 19 Lipanj, 2011, 22:34:11 »
jeli moguce da steka i nece da upali jer mu je filter od zraka nekako svezan s necim i ljepljen??jer nebi rekao da je karburator jer smo motor vozili i sve je stimalo...znaci vozim ga 15-20 min
stanem pa opet vozim onda nekad krene gas kad stisnem do kraja kao da ga gusi ja smanjim onda prestane..i onda ugasim motor i ocu sutra ujutro upalit onda nece???i to mene zanima zasto??jer ga vozim sve stima samo sto to ponekad jebe malo kad stisnem gas do kraja da zasteka...

Offline marin-w

• maxi forumaš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
« Odgovori #6 : 19 Lipanj, 2011, 22:46:54 »
jeli moguce da steka i nece da upali jer mu je filter od zraka nekako svezan s necim i ljepljen??jer nebi rekao da je karburator jer smo motor vozili i sve je stimalo...znaci vozim ga 15-20 min
stanem pa opet vozim onda nekad krene gas kad stisnem do kraja kao da ga gusi ja smanjim onda prestane..i onda ugasim motor i ocu sutra ujutro upalit onda nece???i to mene zanima zasto??jer ga vozim sve stima samo sto to ponekad jebe malo kad stisnem gas do kraja da zasteka...

Naravno da to moze bit problem....i ono sve gore nabrojeno. Ponekad je lakse uzet drugi karb nego se mucit sa ovim pogotovo alo je skuter polovnjak i sko je razdrkan karb. Ako je do karba.

Offline amirdjonlic

• forumski biciklist
« Odgovori #7 : 19 Lipanj, 2011, 22:49:17 »
stavi filter ako imas  :icon_thumright: vise ti trosi onda i moze ti uci smeca prasine itd .... :dontknow:

Offline josip2205

• forumski skejter
  • **
« Odgovori #8 : 19 Lipanj, 2011, 23:03:33 »
filter i je na motoru al je sav zavezan s necim pa i nije bas zatvoren dost...a koliko bi marine kostao polovni karburator otprilike??

Offline marin-w

• maxi forumaš
« Odgovori #9 : 19 Lipanj, 2011, 23:48:45 »

filter i je na motoru al je sav zavezan s necim pa i nije bas zatvoren dost...a koliko bi marine kostao polovni karburator otprilike??
Ne puno zato i kazem...uzmes pa se imas a cime igrat. ..Oko 100kn. Prvo rijesi taj filter. Mozda kupit novu kutiju za filter ako je tw skrsena. Samo sa kojeg skutera pase na taj. Mozda sa lune.

Offline animatrix

• maxi forumaš
  • Mjesto: Vukovar
  • Moj Skuter: Luna Vision II
  • Moja Kaciga: Vemar TAI2K
  • MojSetup: DR Evo 70cc AC
  • MojSpuh: TT
« Odgovori #10 : 20 Lipanj, 2011, 00:46:39 »
a za svjetla provjeri konektore i kablove
Built Not Bought // Preradjujem cilindre

Offline josip2205

• forumski skejter
  • **
« Odgovori #11 : 20 Lipanj, 2011, 07:23:03 »
onda budem dns to rjesio..jer danas je generalka skidma sve plastike i gledam di sta jebe...:)

Offline josip2205

• forumski skejter
  • **
« Odgovori #12 : 20 Lipanj, 2011, 21:19:16 »
i nasao sma odgovor na sve..klip mi je otisao i sva sreca da nije zaribo motor..jer najvjerovatnije da je uljna pumpa osla i sad cu to lijepo izvadit i sipat mjesavinu i rjesena stvar..:))sad me zanima odneo sma jednom nasem da mi opere cilindar al jako mali zarezak je ostao..al kaze da je na granici pa da vise ne moze jer bi trebo busit cilindar al to tream cekat a ja nema vremena motor mi trea..zanima me dali taj jako mali zarezak moze sta smetat??

Offline amirdjonlic

• forumski biciklist
« Odgovori #13 : 20 Lipanj, 2011, 23:04:12 »
i nasao sma odgovor na sve..klip mi je otisao i sva sreca da nije zaribo motor..jer najvjerovatnije da je uljna pumpa osla i sad cu to lijepo izvadit i sipat mjesavinu i rjesena stvar..:))sad me zanima odneo sma jednom nasem da mi opere cilindar al jako mali zarezak je ostao..al kaze da je na granici pa da vise ne moze jer bi trebo busit cilindar al to tream cekat a ja nema vremena motor mi trea..zanima me dali taj jako mali zarezak moze sta smetat??
slikaj pa cemo ti reci  :dontknow: zavisi gdje je zarez  :icon_thumright:

Offline wonderkid

• Tržnica : (+2)
  • maxi forumaš
  • Spol: Ženski
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Moja Kaciga: !
« Odgovori #14 : 20 Lipanj, 2011, 23:07:13 »
jel se jako osjeti pod noktom,ako ne sa vodobrusnim predes preko njega i zagladis,ako je jaci onda mora busenje na specijalu

Offline josip2205

• forumski skejter
  • **
« Odgovori #15 : 29 Lipanj, 2011, 07:18:15 »
sve sma rjesio...klip nije bio orginal pa sam nasao orginal klip i cilindar..i sad sve radi normalno osim sto moram malo nastelat karburator jer mi se nekad kad se ugrije pocne gasit..i jos jedno pitanje...koje mi se isto nekad desi...vozim ga po ravnom gas drzim do kraja i samo ponekad kao da onak trzne...kao da ga na secundu iskljucis..onak zastane al je to djelic secunde i onda sve po starom vozi..od cega bi to moglo biti??

Offline animatrix

• maxi forumaš
  • Mjesto: Vukovar
  • Moj Skuter: Luna Vision II
  • Moja Kaciga: Vemar TAI2K
  • MojSetup: DR Evo 70cc AC
  • MojSpuh: TT
« Odgovori #16 : 29 Lipanj, 2011, 08:22:32 »
pokidat ces ti i taj drugi cilindar, pregrije se, zadere klip sa karikama od cilindar i tako par puta i opet ces rastavljati, nastimaj karburator
Built Not Bought // Preradjujem cilindre

Offline josip2205

• forumski skejter
  • **
« Odgovori #17 : 29 Lipanj, 2011, 09:12:22 »
ahaaa...hvala...i jedno moozd malo glupo pitanje al niam nikad prije vozio skuter jel normalno da mi se ledja toliko osjete od goriva i dima??

Offline amirdjonlic

• forumski biciklist
« Odgovori #18 : 29 Lipanj, 2011, 10:33:06 »
ahaaa...hvala...i jedno moozd malo glupo pitanje al niam nikad prije vozio skuter jel normalno da mi se ledja toliko osjete od goriva i dima??
kod svakog je to sav se cujes od dima od auta,kamiona...i zavisi jel ti pusi previse

Offline moto

• forumski skejter
  • **
  • Mjesto: SARAJEVO
  • Moj Skuter: nemam jos
  • Moja Kaciga: nemam jos
  • MojSetup: POTPIS NA OVO GORE
  • MojSpuh: POTPIS NA OVO GORE