a dobro je u krajnjoj nuždi i inino al treba sastavit računicu i vidjet da se to ulje mijenja svakih 10-15000km... znači promjeniš ga jednom u par godina.. ide oko 1 deci a najskuplje hipoidno ulje je oko 100kn/lit..
znači u nagorem slučaju trebaš 10kn svake druge godine a ja mislim da to nije neki novac..
Znam, znam da nije neki novac, ali imal sam i manje nego deci ulja u getribi, bilo je već dosta staro i nisam planiral tak brzo u ZG, i kaj mi ostaje? Hipenol!
Velim, gore piše svašta, mislim na pozitivne stvari pa reko ajd, točim te
Ne znam neko je rekel da bi bilo bolje točit Hipenol pa mijenjat svaku sezonu nego točit neko ulje sa markom pa ostavit po par sezona...
Nisam vam rekel kak je izgledalo ulje koje sam neki dan izvadil iz svoje freze, "Labin Progres" ak znate koja je to.... ulje je bilo smeđe majku mu ljubim i pjenilo se ko blesavo
i freza je išla, doduše to ulje je imalo takva svojstva da sam nutra natočil mulj freza ne bi skužila, a stari mi govori...paaa zamenil sam ja ulje nije toga dugo
Meni odmah bilo čudno kad mi je bacalo iz radnog hoda freze u ler...da se nakaj potrošilo u prijenosu.... Velim to ulje ste trebali videti kak izgleda....