a tako i ovi...KRETENI NA VERYGAMES-u
kad imas server imas u support neku opciju ticket tj tu upises poruku i oni je dobiu...ja sam napise vec ko zna kolko toga....dobro...ne puno...prvo sam posla i nakon nekog vremena sam stisa resolved slucajno...i onda sam napisa ponovo da sam sam stisa resplved slucajno i da nije rjeseno i da ih molim da to naprave...dode mi KRATAK I JASAN odg...da je to ilegalno i da to ne ide...
kad san procita meni srce stalo...i nista ja im pisem kako ih molim da mi to naprave jer nemam puno para i da 25 eura u hrvatsko nije malo
/moram sa nekako izvuca pa eto mogu i sa bogatstvom hrvatske
)
i kazem im da ako nece krekati da mi vrate lovu
i nista, nista, nista....
ja pomalo posizia...
i dobro dobije i hrga pass da on pogleda i proba kad i on posalje poruku da trebamo krek na serveru
posli sam opet ja posla da ne kuzim kako to da sam jednom uspio uci, onda opet nisam, pa sam i ja i alen uspjeli uci...pa ona opet nemozemo
i gess what....NE ODGOVARAJU MAJKICU IM ISAMARAM....
btw @luka kolko vas je u klanu???jel trebate clanova???ja bi rado isto cod4 igra negdi u klanu....pa ak trebate...i ne gledaj kako igram jer ovih dana uopce nisam od volje za igru kad mi ga ovi guraju u zdrav mozak...al ak treba samo javite
i kolko ti iskustva iams sa serverom (tj jesi ikad prije ima server i kolko se kuzis u to???) kolko vas je u klanu?
?