Bil je jedan na forumu stavil slike replice, i rekli su mu da preradi ubiti ispolira izpuh jer je bil hrapav, odnosno jako hrapav, no nije bilo govora o težem prerađivanju!
Ja bi isto corsu , dosta je hvale po starnim forumima, ubiti još nisam pročital da se neko žalil na nju, a i gus je pa imaš popravni ak ne daj Bože neke zariba !
polini je mozda cak i jaci, ali on ima yasuni R tako da mu replica sjeda ko budali samar
Ma nije prerada poliranje ispuha nebi se usudio prepravljat ispuh ili dizat timinge i dirat kanale na replici. Ako malo nikasila odpade nije dobro a počne se i ljuskat, drugim riječima u smeće. Al za yasuni R nema potrebe ništa osim ispuh polirat i ulazne kanale na cilindru. Na corsu bi se već dao ozbiljni tunnig radit a paso bi vjerovatno i klip od due+
nije to bas tako, jer se meni odlomio manji komad nikasila na 180 cilindru kad je covjek skida 1mm pa ga je srad zaoblija finim brus papirom i uopce nema greske, mislio sam da je gotovo i vec sam tija kupit 172 pa je stipe reka da nema potrebe i da se ovaj cilindar da sredi i da to nije neki problem
a sad da kupuje novu corsu pa da je jos malo pojaca auspuh bi je gusija, tj. treba bi ic na soluciju narda ili bar polini for race-a, a to mu je ipak neisplatljivo jer vec ima R-a