Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 3 Gostiju pregledava ovu temu.
pa ovo ide slabije od onog mrtvog sdi-a sto voze kod nas a ti ipak imas crvene federe kontrasta i rolnice , high end zamalo
Gloop si
bas si ti gloop zaje*avam se...a ti il nikad nisi sjeo u auto il sta? ..pa ovo neide bkte..nije da si pobjego presretacu , nego mercedesu g koji se vuce ko krava prebijena.. edit: 0-100 , 20+ sec.. do 50 ide slabije nego nakitani baotian
Mene je krim policija ganjala sa Mercedesom G230
zato imas 5 poziva na sud miki sto je najgore ja patim pod tim cc xDD
Od toga pet prekrsaja ce nadam se bit oprosteno,sta cu za ostalo ne znam
recesija,puni se drzavni proracun=mozes sanjati
Ma puni se nesto drugo,al znam o cemu pricas Veliki dugovi pa jebu gradjane ista nam je muka
Boltek,dobar ti potpis,jedva skonta o cemu se radi
Kako mislis jebu gradjane? Policija mora obavljat svoj posao. Zasto ja nikad nisam imao problema sa policijom? Jer uvijek imam kacigu na glavi, prometnu i vozacku kod sebe i uvijek im se zaustavim kad treba. A kad su mi radarom u autu evidentirali prekoracenje brzine, platio sam kaznu od svoje place preko ljeta sto sam radio i vozim dalje!
Hvala drug.
Ocu cut pjesmu ovih dana s tim rijecima?
Btw eto vam ta zvjerka od G klase pa se divite Plus sto su ulice bile uske i krivine ostre
To je s malo viseg polozaja diktirano,nema policija veze s tim A jbg znam kako ide,i ja sam protiv toga al sta ako ne mozes da registrujes motor,ja npr. nisam mogao jer ta firma nije bila registrovana za uvoz skutera nego motocikala uopsteno i kad sam dosao u sup rekli da ne mogu to vec da mora se firma registrovat za uvoz skutera pa da bi tek onda ja mogao registrovat skuter. I bio sam nestrpljiv i staces bolje bjezat nego stat a pogotovo kad je tako neki krs od 100injak konja i 2 tone tezine al kad tako neko prica ko nema pojma onda svaki naredni citalac pogresno shvati
Čut' ćete vi k**ra*. Ja objavljujem, vi ni da pročitate.
ovo je neki prastari G,nije policijski ovakav
Ako cemo po zakonu, onda ne bi smio vozit to vozilo Ali ne znam koga bi mi vise bilo zao, vas sto morate bjezat od policije ili policajce sto moraju imat posla s takvima... S time da jos uvijek stojim iza toga da ako nemas vozacku i novaca za registraciju, nemas sto radit na cesti!