pa rekao sam vec za sta mi treba
za turpijanje i jurcanje!
ali i da ponekada sednem lepo se i provozam,samim tim da i neizgleda smesno tj da ja i devojka mozemo lepo da sednemo ali opet da skuter nebude prevelik!
cuo sam da je f15 dosta tezak?
a i ostalo mi nekih minareli delova sto neveujem da cu da prodam pa mi malo glupo da uzmem piaggio em sto kod nas u srbiji nisu nesto vidjeni vec minareli delova ima dosta vise koliko se meni cini dok bih za piaggio morao da kupujem novo ako mi treba a msm da i nadjem nesto polovno ali opet tesko a i ko zna koja bi bila cena...
ja sam mislio sr replicu ili f12 jer sam to video da se vozi na kupovima,dobro se turpija,nisu nesto ni veliki ni mali,pravi racing skuteri po meni.
ali opet kazem piaggio me nekako estecki nervira tj nekako su mi svi na isti fazon,masina mi je skroz nepoznata a i na prvi pogled nekako komplikovana,dok kod minareli imam vec neki osecaj kako sta necini mi se komplikovano,nosaci mi izgledaju jednostavnije nekako mi ceo jednostavniji!
i jel moze da mi neko napise o prenosu ponesto kod npr nrg-a,zip-a,typhoon-a,runner-a koliko koji ima primar i sekundar koji ima najkraci a koji najduzi prenos
tako i kod minarelia malaguti f12 AC i LC bih molio,rox,sr replica minareli,sr stealth '97,f15,jog.
to mi je isto bitno!kod piaggio nemam pojma kako idu a kod minarelia od prilike.
da li isto ko kod minarelia ac minareli ima kraci prenos od lc minarelia da li je isto to i kod piaggio?