svaka cast ljudi svima , ja se divim nekim od vas etuzijasta koji imate volje , puno para i znanja takodjer da nadrkavate ove skuterice da bi oni isli mozda 20kmh brze nego sto serijski idu , govorite o pojmu zvuka minareli masina i pia masina , iritantan i jedna i drugi , stovise svaki 2t motor ima prokleto iritantan zvuk , za tu lovu koju vecina vas ima volju i srecu ulupat u te male 2t zujalice bi se dao uzet neki stariji pravi motor na brzine od 500+ccm , i u njega nemoras vise utuc niti lipe jer ide dvi glave svaki... a vise od toga rijetko kome treba... manje se kvare nego 2 t zujalice , a o zvuku neke kawe750r i neke nakitanje 70ice necu niti komentzirat, sada ce te mislit i govorit a ko ce to vozit nema polozeno za to... pa vecina kako sam skuzio na ovome forumu uopce ni nema vozacku tako da mislim da je to manje bitna stavka , ai kada cte podje lovat policija cime ces prije pobjec? sa motorom ili skuterom... cak i potrosnja je opet na strani motora prije nego skutera, koliko pije nakitani 70cc 2t skuter- 6-7l a i motor od 500ccm i vise pije isto tako...al opet to je moje misljenje i meni je osobno drago da jos ima ljudi koji vise cijene neke guste osobne nego ekonomiju i logiku...