Jbt kakva je to onda koza kad je poderal kroz par godina
on je interijere mjenjao jel ih je kupio jeftino, jednom crveni kožni interijer za neke smješne novce, i dva puta m tech sjedala jel je štipnuo po 500 eura dva puta.
Ali ostalih glavobolja sa mehanikom nije falilo, eh da sad kad mi memorija malo proradi, znam za 2 e92 2.0d, znači sa lakšim motorom pod haubom a ne 335i npr, riknule do 200 tkm kompletne letve volana svaki servis je bio cca 10 000 kuna, na oba primjera, to im je jedna os tipskih mana.
Od f serije me Bmw uopće ne zanima jel su to epskih smeća, f11 pati od zadnjeg ovjesa nivoregulirun strašno, par senzorića 1000 eura i više, voli da odjebe i pumpa.
Kad su mi dopizdile benđole kupio sam francusko g#vn% 3.0 v6 200 ks i najednom sam se voziooooo.
Da se razumijemo Pežo nije naj auto na svijetu, ali za novac daje više nego Bmw.
Još jedna stvar najjači inžinjerig ikad i kvaliteta automobila je bio mercedes do kasnih 80-tih.
Npr mercedesi linije 126 coupe su gutaći kontinenata i odgovorno tvrdim da takav auto u gepeku preveze svoj životni vijek jednog bmwa f serije.
Dalje pogledajte kaj arapi voze, Dubai bmw je tamo nužno zlo, najviše se vozi toyota i nissan.
Kad sam radio u rentacaru među najboljim novcatim autima je bio hyunday, iznenađujuć, u klasi kompakta, žao mi je kaj hyunday ne uvozi na naše tržište svoje premium modele jel bi za čas bio dar mar, biti će i to za kakvih 20-30 godina.
živili mi svi bmw fanatici
u rangu alfaša