Samo Fag lageri
Francuski djelovi su svi na broju i neosteceni.
Ne mogu vjerovati koji sam pehista. Ovakvi "kvarovi" su za vjerovali ili ne... Za ovo glavni krivac je skart roba koja se prodaje pod zamjensku. To je tipa kao mandžete za aute , lageri kotaca kod auta , rms amortizeri.
Zar smo pali na tu razinu da se lager radi bez neke vece kontrole. Kao ono "ak mu se raspadne, raspadne bude malo rostao".
Ovo kada se desilo vozio sam se 10kmh i nabio gas i zablokirao je tako kotac da sam mislio da cu preko volana odletiti. Kaj bi bilo da mi se desilo dok sam brasnario 90gpsa po slavonskoj.
Jedno stavno vise nemozes se osloniti na ime , to da je FAG recimo vrhunska marka i da to nece otici samo tako. Ocito je gnoj kao i vecina kaj se danas prodaje pod etiketom HIGH QUALITY.
Viva je za oskara izdrzala gasiranje. GEtriba vristi ali zubi i lageri su na mjestu. Jer ta getriba i ti lageri su SAMO FRANCUZ.
Proklinjem dan kada sam povadio lagere iz SF2 i zamjenio ih skartom i kada sam izvadio CIAK akumulator i stavio Yuasu.
Yuasa je jos jedan primjer gnoja koji ima prenapucanu cijenu.
Pitanje za Dacevrosa za milion mojih usklika " Samo TALIJAN" .
MRALE KOJE SI LAGERE UBACIO U SVOJ AUTOBUS ?
Stvarno koje lagere ubaciti u primar ? Koja tolerancija C3 ili C4 . Diskutirali smo DR.PEugeot i Dr. Purejet da se primar najvise vrti pa bi kao trebao ici C4 ili mozda ne ? Da cujem vase misljenje.