taj dio izmedju westgate i zaboka uvijek dere najgora kisa, tamo mi zivi tetka i kad god idemo a nije lijepo vrijeme taj dio ili je led ili kapljice velicine ljesnjaka
taj dio izmedju westgate i zaboka uvijek dere najgora kisa, tamo mi zivi tetka i kad god idemo a nije lijepo vrijeme taj dio ili je led ili kapljice velicine ljesnjaka
E Mrale, jesi ti priie pola sata isao preko nadviznjaka na Radnickoj?
Jeblo te motorce isusovo. Pokisao, i smrzo se na njemu ko 6 picaka, jos mi je isprskalo tenisice da sam plivaao nutra jer prednji kotac uprskava vodu po nogama, to mi se nikad nije desilo na skutercetu. I jos me rashladilo mokrog. Vozio se ko izjebana drolja nakon vlakica po guzvi i ostavio motorce i uzeo kola.
Metzeler je polozio na mokrom, prvi pozitivan pravi feedback, grize samouvjereno, a ne labavo kako to nova zamorcad od gumarade, ili pak nikako. Testiran grip na barem 10 razlicitih podloga ABS-iranjem.
Nabrzaka se izuo iz poplavljenih carapa, okrenuo patike naopacke na tarabi i nastavio di sam krenuo, sreca pa obilazbica omogucava kosmoske modove bez zezanja.
Gledam ovdje u Grasi sve neka smekerska i pederska kola, outfitovi po sto hiljada evra minimalno, moram ispod radara proc jer izgledam ko Oroz nakon extremnog verenja zbog kacige, i jos sam si kihnuo na majicu smrklje pa sam to nabrzaka pobrisao onako fuserski da nitko ne vidi, jer sta ce ljudi rec boga mu..., j****ti promaju na motorcetu i naglo zahladjenje...