Hahaha PLATINUM
- izadje droca van na stepenice i sjedne pridrzavajuci glavu i gledajici u pod...
=jesi dobro, treba li ti vode?
- pusti me, ne treba mi...
= jel sigurno sve ok, ne doimas se dobro??
- cekam ga da mi donese jos 2 grama da me digne
= ma ja cu te dic, idemo unutra!!!
- kaj da??? *_____* hajde
...ho ruk, ide ona nasmrkana u koznom dopicnjaku i topicu nutra plesat, stikla petnaestica... Veli da je teta u vrticu Zapresic...
Kru te j#bo, kad je se pocela bacat, dize nogu i zabacuje se u nazad, hvatam joj listove ko da stelam antene na vrhu krova kuce dok puse vjetar, ko divlja kobila se zabacuje, pa opet zabaci kosu i tijelo unatrag te umoci u pice na susjednim stolovima, pa op prema naprijed i poskropi mjesavinom pica, pa op, neukrotivo i nepotrosno, padaju case sa stolova okolo.... poslije 15-ak min borbe, reko dosta je bilo ovo je ludo, al nek sam probao densat s nekim tko je nasmrkan posto sam provodio experimente... izlazim mokar vanka na stepenice...
Taman se ohladio kad eto ti nje vanka komacno iscrpljene... TI, TI si bio najbolji veceras i hoce ispred ulaznih vrata zagnojenim kutnjakom resu da mi kinji....
Haha kakve sam pokuse tamo izvodio 3mj. to nisu istine, samo te treba bolit k za sve i moze i bez trpanja jebeno bit