Nema screenshotova kad ne mogu doseci visi nivo brzine
Umalo me zgazio neki cmrljavac. j#bo mater svoju, stanem 3m prije crte na semaforu jer bila hladovina, inace se pomaknem pred paljenje zelenog, iako sam bio vise desno (onako po zakonu), zaustavim se, a djubre cmrljavo samo produzi milimetar uz mene 20kmh i stane se ispred, tako da mu je otvor rezervara auta bio pored volana runnera.
Opusteno se pomaknem iza, i nategnem onaj zadnji brisac i zakucam mu ga u sajbu, a brisac se izokrenuo.
I sad cekam cmrljavca, da otvori vrata pa da ga prikljestim istim povlaceci vrata prema sebi, dok je on na trecini puta... i nista, pi*ka gleda uznenireno amo tamo i kroz zuto samo po gasu...
Sluzbeni auto...
A prije mjesec umalo me odnesao prolaskom kroz debelo crveno isto neki stakor cmrljavac u sluzbenom auto, okrenem se za njim i nakon 2 semafora ganjacine ( ne mozes ga stic s purejetom 50),ali sreca kad popalim 12 kosmoskih modova, ni oni sta prate politicare ne mogu da me stignu... uletim ispred njega na prednjem, zadnji kotac kad se zakuca od asfalt ti dodje kao da si lupio sakom os stol, dignem energiju na centralnu nogaru i na prozor... cmrljavac htio popusit k**ra*, reko to cemo navecer, a sad ces cekat da svi ovi auti prodju i kad se upali opet crveno onda ces dalje majku ti j****.