Pozdrav cijeloj ekipi sa foruma, imam problem pa ako moze itko pomoc sa savjetombio bih zahvalan jel sam vise lud
Dakle imam problema sa paljenjem motora, krenulo je sve sa velikom potrosnjom, otisao sam kod mehanicara jel sam motor kupio prije nekih 2 tjedna i motor je trosio jako puno, sa punim rezervarom sam presao 130 km, fergic je skinut , propuhan, stavljena manja dizna, nesto je stelao na igli, i stavio mi je neki polovni cok jel se ovaj nije gasio bio je cijelo vrijeme upaljen, od tada mi motor u prosjeku 2 dana pali normalno, nakon 2 dana, svako jutro imam problema sa paljenjem, motor vergla al kao da nema benzina, treba mu nekih 10 sec da upali, na kurbl nema sanse da upali, nakon toga trokira ko lud nekih 30 metara voznje i nakon toga ide ok, stavljena je nova svijecica, novi filter zraka, ulja ima
odveo sam ga kod mehanicara da vidi, on opet skine ferg procisti ga nes podrka motor 2 dana pali sve ok, nakon 2 dana ista stvar, jel postoji na forumu kakav vrhunski mehanicar za runnera da je iz zg pa da to pogledamo jel mi dodje da ga sasjecem sa sjekirom
I kolika je prosjecna potrosnja ovog motora, koliko bi km trebao prevalit sa full tankom
Unaprijed zahvaljujem svima na pomoci