Slike od 2003 do 2011
Serijski: Ogroman i težak auspuh bez ikakvih katalizatora ili sličnih stvari, na serijali kao i svaki drugi.
Polini Base 70 odlična snaga na od samog starta, krajna brzina 90 po satu, ostala je ista kao sa 50 cc. Najbolja stvar je kaj se motor
čuje kao serijala, a ubrzava puuuno brže i elestičniji je. Nije rezonantan tako da je to sve od njega
uglavnom isplatilo se voziti kit i taj auspuh zbog trajnosti i bezbrižnosti.
Navodno neki Arrow: Auspuh mi je frend nabavio jer smo tražili neki rezonantni, imao je naknadno proširenu granu i bio je jači od ZX klase.
Nije imao vunu u prigušivaču pa je bio glasan kao da ga nema, jako sam ga kratko vozio jer mi se sam ga mogao zamjeniti
s Jurčom za njegov ZX koji je vozio na aeroxu tada.
ZX: Večina zna kakav je.. Bučan ali za Base setup odličan! Tek sam tada osjetio što je to snaga rezonancije, motor kao da je dobio turbo pogon,
bilokakav rezonantni auspuh na Base kitu je MUST HAVE roba kaj se tiče performansi.
Polini For Race: Dosta ljudi misle ako su stavili asupuh na skuter da ugradnja nekog boljeg (max snaga na višim okretajima) auspuha neće puno
donjet. Ali tek kad to probaš onda znaš kolika je razlika serijala-ZX-Midrace-Race auspuh. Skuter je imao bolje ubrzanje od samog
starta za po meni za bar 30 % u onosu na kit i ZX, kit je ostao isti naravno. Imao je jednu manu u izradi, naime, ona konekcija
gdje se spajaju prigušivač sa tijelom je napravljena od gume da dihta, nije rješeno na šarafe kao kod drugih normalnih auspuha.
Tako da je ta guma uvijek padala, a asupuh se bezveze jako čuo.. Sve u svemu ok
ForRace sam vozio na 2 kita, Polini base i Due Plus. Bio je super na due +, ali sam htio pravu kompinaciju pa kupio nardo
TP Nardo prvi mandat: Jako slične performanse kao ForRace, ugodnog zvuka na niskim okretajima, a brutalnog na visokim. Uglavnom sve što se
snage tiče je gotovo identično kao Polini (razlika 500 okr).
Roost Sprint: Htio sam složiti skuter da ima due+ kao bazu, a sve ostalo race
. Kupio sam taj auspuh i doživio još VIŠE snage kad misliš da je
to to.. Nardo se vrtio na oko 12500 na u krajnoj, dok je s roostom to uobičajena vožnja pri 60-70 po kvartu. Skuter je imao puno
bolji start, međuubrzanje i krajnu. Ali pošto koristim due + koji je gus i vozit se svakodnevno po gradu bio sam prisiljen kupiti ponovo
nardo
TP Nardo drugi mandat: Moralo se štalat nanovo kuplung i variomat, performanse su naravno pale
, ali on garantira ono za što on meni treba
služiti