Pozdrav svima!
Ja sam Ivan iz Vukovara , 26g , od nedavno imam novi skuter Piaggio Fly 50 4T , još je u fazi razrade ali kad prođem 1000km imat ću par pitanja oko blokade.
Nisam novi u svijetu skutera , prije par godina sam imao Apriliu SR50 ditech...prošao sam sve faze od lakiranja , mijenjanja rolica od svih težina , kemijao sa remenom i ostalim dijelovima na prijenosu...80km/h sam vozio max s njim. Uglavnom , čudan skuter , malo trošio ali sa svjećicama konstantni problemi , trzanja , čišćenja emulzije...poslije je došao onaj zakon da se ne smije brže od 50km/h i SR50 je prodana...
Fly 50 će biti čisto gradsko vozilo , bez kita i nabrijavanja , želja mi je samo da nakon razrade poskidam sve blokade da se mogu voziti barem 65km/h prave brzine da ne smetam ostalima na cesti jer trenutno je blokiran na 45km/h pa nije baš ugodno za voziti , a i neku blokadu bi stavio čisto radi murje ako zaustavi.
Inače sam zaposlen , radim sa rasvjetom i svim mogućim žaruljama , a auto mi je osnovno prijevozno sredstvo.
Nadam se ugodnom druženju!