Sve za skuter!! MS Trgovina - Akcija

Autor Tema: ebay i carina  (Posjeta: 4046 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline 3alfa3

• MS počasni član
  • Tržnica : (0)
  • maxi forumaš
  • Spol: Muški
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: ZG
Odg: ebay i carina
« Odgovori #20 : 08 Ožujak, 2011, 02:40:37 »
ne care, roba, pdv i na kraju carina

OK  :icon_thumright:

makar me to cudi - obicno PDV ide zadnji kod bilo kakve trgovine

Offline speed

• DJ gYzMo
  • MS počasni član
  • Tržnica : (+4)
  • maxi forumaš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Ogulin
« Odgovori #21 : 08 Ožujak, 2011, 02:43:47 »
hmmm meni je dosao sat,najprije dodje s postanske carinice papiric koji platis 10 kn,onda sam ja njima morao faxirati neke podatke nebitno sada,onda su zaracunali 23 PDV-a + 5 % carine,ovisi valjda kakve su volje,iako se dogovoris s prodavateljem da stavi da kosta manje da je manja carina ako je bude uopce

Offline 3alfa3

• MS počasni član
  • maxi forumaš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: ZG
« Odgovori #22 : 08 Ožujak, 2011, 02:53:35 »
Navodno manji paketi ako je naznaceno da je poklon imaju vecu sansu proc bez carinjenja bez obzira na vrijednost robe jer ih ne otvaraju i gledaju sto je unutra dok veci paketi u pravilu budu otvarani i carinjeni. Ako se vidi da je u pitanju neka tehnicka roba, to ce uvijek cariniti

Offline R@kija

• Tržnica : (+23)
  • maxi forumaš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
« Odgovori #23 : 08 Ožujak, 2011, 10:16:33 »
nisam jos nis vece tam uzimo,al ove male pakete kazem liku da stavi gift i jos mi nis nisu carinili

Offline zoki_NRG

• maxi forumaš
  • Mjesto: Ri-Kraljevic
  • Moj Skuter: Piaggio NRG power
  • MojSetup: Unique
« Odgovori #24 : 26 Travanj, 2011, 15:38:28 »
Navodno manji paketi ako je naznaceno da je poklon imaju vecu sansu proc bez carinjenja bez obzira na vrijednost robe jer ih ne otvaraju i gledaju sto je unutra dok veci paketi u pravilu budu otvarani i carinjeni. Ako se vidi da je u pitanju neka tehnicka roba, to ce uvijek cariniti
Pitajte na carini prije nego narucujete, ali recimo objektivi i oprema za fotoaparate se ne naplacuje...

Offline Iwo SR Tuono

• moderator
  • Tržnica : (+9)
  • maxi forumaš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
    • Scooter Inside
  • Mjesto: Rijeka
  • Moj Skuter: NRG Power R2019
  • Moja Kaciga: Nolan
  • MojSetup: Athena Racing division modular 70cc,PWK 24
  • MojSpuh: Yasuni C20
« Odgovori #25 : 18 Svibanj, 2011, 11:02:26 »
meni su svaki paket otvorili, svaki put je vrijednost bila do 160kn s poštarinom, i da, poštarina ulazi u cijenu pošiljke, tj. carinjenja jer sam ja mislio da ne i vrijednost paketa je bila oko 150kn i još 70ak kn poštarine iz amerike i rođo mi carinio sve skupa, nakraju sam se žalio i pustili me  :glasses9:
preko tjedna smo klosari vikendom smo sminka

Offline svbeljan

• Tržnica : (+1)
  • maxi forumaš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Kastav
« Odgovori #26 : 29 Lipanj, 2011, 14:41:44 »
i jedan savjet  :)
kada stane paket na carini, posalju vam doma onaj drek u plavoj kuverti da im morate faksirati racun od toga sta zele cariniti ili da dostavite racun tamo.
Uvijek odite na carinu osobno i tamo se dogovorite s njima...i oni su ljudi pa ce vam ici na ruku  :hello: