Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
kakva kamera ?? mob ??ako ti se da zajebavat naravi si neki nosač za kamere..neka štangla i nakraj kamera i moze te snimit iz dobrog kuta ak se dobro namjesti..eo ovak nest.. dobro ovo je takva kamera s takvom lečom pa ima malo veci vidokrug neg obicna..
ma moze i mob al to vrlo lose snima, jedva se razazna kazaljka kad snimam ubrzanje ili nesto, barem s mojim mobitelom... imam neki malo stariji digitalni fotoaparat al ok snima, terapija mi ga punit kad ocu prikazat skalarne velicine, al bi snjim snimio cito da vidim kako to izgleda...
volja i trud, motor nije tolko bitan al bitno je barem da ima snage najbitnije pod br 1 dobra zadnja kocnica ili kako je reko gore jedan clan ucit na biciklu.... na kocnicu i ne bojat se visine ..
Ja sam poceo ucit na bicikli,zao mi razbit motor... nemam zadnje kocnice ali npr. mogu dugo...al me cijelo vrijeme baca u desnu stranu neznam kako to? Nije mi jasno
Ja mogu dugo na bicikli,sad mogu ulovit nekih 30-ak metara,prije sam mogo i 50,ali sam bio slomio nogu i presto sam
ja mogu na biciklu dost na zadnjem.. a na skuteru nikako..ide on na zadnji al ja to neznam držat.. jedino kaj znam vozit na zadnjem je Tomos automatic
past ces kad tad, prije ili kasnije živa istina!
on bi i ovce i novce.. pa lakse je s kitom,sigurnno...onako ti kao oduzme gas pa onda ulovi jelda? ima rupu u ubrzanju
ak je skuter jak, vozi se polako i odma se visoko dugne u vagu... i imas prste na zadnjoj kocnici! al da kazem ugl. ak ga probate dic s 50 60 na sat lakse je jer nece bacat ljevo desno jedina opcija da se prevrnete iza al ti je zadnja kocnica pa se sprijateljite s njom