1. naljke su davali nama gratis zbog nasih prituzbi na kvalitetu, pa smo i mi vama poklonili, bolje su opet od onih koje se placaju , a i osim problema s ljepljenjem nisu lose kad se zalijepe ..PS poklonjenom konju se ne gleda u zube
2. kvaliteta t-shirtova od zadnji put je neupitna i neusporediva, ja svoju perem derem od onda i jedva da ima naznake koristenja, a kamo li nesto drugo.. ..neki drugi lokalni meštri koje smo pitali "drugo mišljenje" su nam odmah rekli da oni tako dobre stvari ni ne mogu napraviti
3. inzistirali smo na najboljoj kvaliteti hoodica, i decki se veliki profici dokazani na proslim t-shirtovima , rade opcenito ogromne narudzbe i znaju svoj posao i sve mogu napraviti i dali su nam savjet sta je najbolje ..
dakle oni su nam ponudili najbolje rjesenje.. jer mi nismo htjeli "obicno"..
FOTL hoodice mozda bi bile solidne, ali ovo ce biti jos bolje, a mi zelimo samo najbolje i zato nismo tu stedili vec smo ih takve narucili i to je tako, ne vidim razloga cemu pametovati
pricekajmo da ih naprave , pa cemo onda komentirati dobiveno
eto, nadam se da je jasnije
i mene zanima kako ce na kraju ispasti, ali po onome sto sam vidio trebali bi biti vrlooo dobro