Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 2 Gostiju pregledava ovu temu.
Rox - Rab : bi ja kupio od 125 ccm ali neda mi se polagati vozaćki Iwo : ee a prodaje taj alfa još toga NRG-a ili ga je već prodao ?
Nađeš za 1€ dve-tri godine stare sa par hiljada km, bitno da je sve serijala, spuh i ostalo, pa lako kasnije ko nisi zadovoljan metneš šta oćeš...
gdje to? kupujem odmah 150 komada
za 1 e bi i ja uzeo 100 komada ako moze
Ja sam kupio dve godine starog Stalka za 1€, ali daju se nać 3 do 4 godine stari Runneri, NRGi, samo treba malo njuškat
za jedan euro ili za tisuću(hiljadu) eura?
sasvim ok primjerakhttp://www.njuskalo.hr/skuteri-do-50/gilera-runner-50-50-cm3-oglas-2138752jos malo cijena dole i
stvarno ima smeća pogotovo gilere 50 starija godišta... od tog dvojeg za 3500 kn i ja bi radije novog baotiana ... pošarafit malo, podmazat i vozi ..
ak je od 1. -2. vlasnika i nema puno km i staro može bit dobro al ak je promjenilo vlasnika ak se padalo, loše slagalo itd, onda ne vredi niš... imam jednog doma takvog pa sad gazda kuka kaj je to kupio... ama baš ništa na skuteru nije ispravno..
novo je novo...
bi li mi mogli pomoći nači neki nrg , ili sr-ku tak do 8,9 k okolica vž ak nije problem.. ja baš nemam vremena .. bio bi vam jako zahvalan :