Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 2 Gostiju pregledava ovu temu.
de jebmu, skupit će nas se 30 ovdje sigurno, uplatimo ti na račun po 10 kuna i eto ti klip, ja sam za odma, treba ljudima pomoć!!!ajde ljudi ko je za1.replcnt2.blackrox3.vpucko 4.phantom5.speed6.dare7.igor8....
It is time for the Beast... the MUSTANG...... Coming soon on your screens ...
Citat: replcnt - 10 Prosinac, 2007, 23:55:00de jebmu, skupit će nas se 30 ovdje sigurno, uplatimo ti na račun po 10 kuna i eto ti klip, ja sam za odma, treba ljudima pomoć!!!ajde ljudi ko je za1.replcnt2.blackrox3.vpucko 4.phantom5.speed6.dare7.igor8.Punisher 9. .....
de jebmu, skupit će nas se 30 ovdje sigurno, uplatimo ti na račun po 10 kuna i eto ti klip, ja sam za odma, treba ljudima pomoć!!!ajde ljudi ko je za1.replcnt2.blackrox3.vpucko 4.phantom5.speed6.dare7.igor8.Punisher 9. .....
a decki ako ja uzmem lovu ..bit ce mi bed... ali novac mi je prijeko potreban..taj klip me muci a nikako iskemijat neku lovu...neznam uzeo bih nebi uzeo ..cudan osijecaj ...nisam supak koji ce pokupit i otic i ili samo reci dobro dajte pare ...to nema teorije da napravim ..trebam razmislit..
najpametnije ti je bušit cilindar na specijalu tako će bit osvježena mašina i iće bolje već sa novim klipom
nama ti 10 kn ne znaci prakticki nista,a tebi ce pomoc da se vozis sa svojom pilom,mislim da bi ovako trebalo svakom pomoc da si kupi nesto sta mu je prijeko potrebno a nema trenutno para,ja sam za takvu pomoc uvijek
Nema na čemu i drugi put samo daj broj računa pa da ti uplatimo
e hvala prihvatit cu taj darak..dar za bozic....sutra cu dat ziro racun ..hvala decki..trebalo je dugo da prihvatim ponudu..ali nikad nisam bio na forumu kao ovaj nisam dugo nekih 5 mjeseci .i ovaku dobru ekipu nemoz se naci svugdje..hvala