I ti možeš pisati na MojSkuter.com portalu !! Pogledaj više tu : UPUTE
0 Članova i 3 Gostiju pregledava ovu temu.
tebe jebe dovod goriva...tocno kako si opisao mi govori na to!!!ako nije do karburatora (zastopan) onda ti je do vakum pumpice!!
stavi rolice 4,5 ili 4,7 grama..ja sam imao tako..motor je puno ljepše išao nego sa serisjkim rolicama, i ako želiš bolji start stavi tvrđe federe kvacila,imaš u bi-bi kartu za nekih 50 kn...
susjedov problem riješen... rolice su bile u rasulu... stavljene nove i ide kao nov...evo da i tu pitam nešto za sebe... koliko dobivam na krajnjoj ako sadašnjih 6.5 g zamjenim s 5.5g?
ako stavis na 5.5 dobit ces dosta,, ali opet nije to to stavi ko i ja 5.1 od malossi-a tocno 78kn...preporodio sam se vuce uzbrdo i tako dalje odlicno,,a s time i brzo dode do krajnje samo tako, koja je mozda za 5km/h veca.. Uglavnom i ako stavis te dobit ces na ubrzanju,,ali krajnja ce ostat ista
e moji dečki...skinite vi lijepo 3 rolice,valjčića kako god iz variomata...i deri...ima start , ima krajnju...za 2,3 tk će izdržat...iovak ionak baotian više ni ne dura...moj eto cijelu sezonu prošlu se tako vozi...i ide i ove
a gle...niko me nije još prestigo s baotiaonom...tak da držim do toga da je s 3 rolice brži..
vjerujem da je brži, al koliko će trajati...
dobro to je super...al ja nisam dao ni kune
3 rolice se brze trose (puno) , jebacki se prevrtava i neide nikako (provjereno ) dosta veca potrosnja....daj 70 kn kupi malossi 5.1 , federe kvacila nades od nekog piaggia serijskog i vozi...
sta je sa malossi variomatom... oce li se s njim sta dobit..mogu ga dobit za siću al neznam oce li pasat pasao je na zipu i nekom quingiju oce li na batinu onda moc