I ti možeš pisati na MojSkuter.com portalu !! Pogledaj više tu : UPUTE
0 Članova i 2 Gostiju pregledava ovu temu.
to ti je nas anto stazic ( mhr-team) on je minken boy a mi smo njegovi .. bosancu njemačka u srcu !!
odlično.. ajde nećemo javno a za prodaju skele i kupnju golfa mi još nije jasno, ali ajd... ti si to htjeo...
Evo ovako dosao sam na ideju da napravimo video nasih motora s foruma,,znaci sve nase motore od clanova u jedan video, i stavim ga na you tube..sad neznam ocete li biti zainteresirani ali ovo je dobro kao i reklama za forum i stranicu cjelokupnu, ,,pa ako ste za pocnite stavljat slike znaci cijelog motora...PO JEDNU SLIKU OD SVAKOGA i kad prikupimo nekih 80-100-tinjak slika pocinjem raditi video jel se slazete
odlicno,svidja mi se ideja,ja stavljam kada skuter dodje sa popravka
ja satavljam svoj kad dode s farbanja
..može...
Koji decko iz minkena Jesam i video je vec ima po godine na you tubeu prolistaj par strana nac ces
ma polako druže,,, čekaj da nam se ziloryder odmori od prvog videa, ima vremena, bit će p.s. to ja govorim zato što nisam kosačicu još sklopio
Evo opet videa da se moze vidit slobodno...ma ja sam ljudi za! samo nek zavrsim s praksom jer kad dodem nemam volje za nista tako da ono sacekat cemo jos da se skupi motora i krecemo ponovo u akciju!!!!!
pošto svi skuteri nisu na videu,koji su stavili link,otvorio sam novu temu,jer je ova tema produživana...slike skutera stavite ovdje http://www.mojskuter.com/forum/index.php/topic,57114.0.html