sporty i bega uredno vam je odgovoreno na PMove i dogovorena narudzba robe, dobili ste ponude i izvrsili uplate, i samim time je roba narucena, trudim se u temi napisati uvijek nove informacije kad se posalju paketi i kada je sljedeca narudzba (u pravilu svake druge srijede) @bega koliko PMova smo izmjenili, dali sam ti jos i napisao da sam ti uspio rijesiti casicu Malossi koje nije bilo na stanju a da ostalo ide u narudzbi 27.07. , dali je naruceno JE, dali stize STIZE, dali sam ti to rekao sve oko narudzbe JESAM, dali sam ti dio narucio kod drugog dobavljaca i dali sam ti rezervirao djelove i prije nego si uplatio i o tome te obavijestio JESAM, dali sam odgovorio na upit jel sjela lova NISAM, eto sam kazem da nisam jer nisam stigao odgovorit na sve PMove, evo problema zbog jednog NISAM
p.s. dali si uplatio tocno u lipu kako je zamoljeno radi racunovodstvenih problema (ako nije tocan iznos uplacen) i velikim crvenom boldanim slovima napisano u shopu NISI, eto pa te ja nisam odmah napao
salim se malo, evo nize cu jos detaljnije objasniti proceduru
sada samo u ovoj turi (u zadnjih 5 dana) je zaprimljeno preko 70 upita (mailom i na PM) na sve je odgovoreno uredno, od toga je oko 30 kupaca narucilo robu (ne jedan artikl), svima su poslane ponude a vecini u zadnjih tren (zadnjih 48 sati), probajte si zamisliti koliko je to posla, i nije problem odgovoriti bilo kome na bilo koji upit ali nekad se i promakne uz te silne mailove i PMove a nekad se jednostavno i nestigne, na prste jedne ruke se moze nabrojati da nekome nije uopce odgovoreno znaci da je promaklo iz nekog od navedenih razloga a poslujemo preko 7 mjeseci i odgovoreno je na vise 1000 upita, takoder zamislite kuda bi to sve otislo kada bi se svim kupcima slala obavijest: naruceno je, na inozemnoj carini je roba, na putu u HR je roba, na HR carini je roba, ocarinjeno je, poslano je na kucnu adresu itd. mislim to je zbilja nemoguce i neizvedivo, nakon onude i uplate vasa roba je narucena i dolazi u dogovorenom roku
znaci niko ne kaze da vam na odgovor jeli sjela uplata, jeli naruceno i slicno ne treba odgovorit, ja samo kazem da se ponekad ne stigne ili promakne, vise puta nisam ni ja uz racunalo nego brat ili zena a pokazuje ON-Line, vise puta se spojim na minutu preko mobitela i nemam informacije uz sebe potrebne da bi odgovorio odredenim ljudima, i ako sam bio online neznaci da vam nezelim odgovorit i da to necu uciniti, budite uvjereni da bi dobili odgovor.............. napominjem da do sada niko nikada nije bio zakinut niti nikad nece
Samo malo razumijevanja vas molim, uvijek cemo pomoc koliko god je u nasoj mogucnosti, pa naravno ponekad i pogrijesiti, ali zeznut necemo nikog