http://www.motori.hr/forum/index.php/topic,198384.0.htmlNe znam tko je registriran, a tko ne, niti dali netko smatra jeli ovo ispravno ili ne (otvaranje ove teme)
''Covjek'' proziva u temi ljude sa foruma i ismijava ih kako bi se uvukao u paksu glavesinama navedenog foruma
3alfa3, igor.sb, mrcina, agil (za ostale ne znam) ce znati o cemu je rijec
Vecina se svodi na
mrcinu zbog otvaranje teme motori.hr koja je obrisana (iz nepoznatih razloga), ali se proziva isto tako i
ivanm i podsmijavaju mu se iza leda (lugburz prvi pa i ostatak bikeRRa), jos se prozivaju agil, te na kraju svi skuterasi...
Razlog ove teme nije ocrniti niti se spustati na nivo gospode sa spomenutog foruma!
Razlog je pokazati kakvo dubre od covjeka netko moze biti, izrugivati se na tudi racun i ogovarati ljude iza njihovih leda i jos se hvaliti time...
c/p:
Daj neka netko retardu kaže kako on ovdje NIJE baniran još od jučer i da nas slobodno moože počastit. :mrgreen:
mene su tamo bannali pa nemogu
kad vidim kak onaj bilmez tamo piše, nije mi jasno sta si ti morao napisati da te pošalju u banovinu??
uglavnom sam se sprdava i inicira svađe...i reka adminu da je panj
btw,taj admin ima 35 godina i vozi naturpijanu 50icu...stvarno ima volje
A ovaj je kao normalniji, kitove stavljat u skuter sa 44 godine... :LOL:
ivanm
siguran sam da ima jos, ali neda mi se vise...
Nemojte mi rec da sam dubre sto sam otvorio temu ili je obrisat (imam kopiju
), i sto se to mene tice...ne tice me se!
Volio bih vidjeti reakciju i cuti misljenja clanova foruma (skuteRR foruma naravno) o ovome
Ovo je u najmanju ruku noz u leda, a ekipa je napravila 25 stranica rasprave i zajebancije o tome koju ocito samo oni i, naravno, Lugburz kuze
Prilicno sam siguran da ce i ova tema osvanuti na stranici motori.hr pa evo jedan pozdrav i za njih (od mene osobno)
Lugkurc - sretno na moto susretima, sad si ''
dio'' ekipe